Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#290564 Kezdő Előzmény: #290556

Nehezen képzelem, hogy a tegnapi majdnem pluszos napjuk után ma nekiállnának megvenni mindent... Ők még mostanában szembesülnek azzal, hogy mindenki esik. Nem várok ma felfutást tőlük.

Ezért nem értem, hogy miért tartják még mindig az OTP-t...

Re: hl

#290563 Ricsi Előzmény: #290562

Neked ez nem mind1?

Gap down jó, ha meg most nem esünk, mert USA-t megveszik, legalább nem megyünk felfelé :)

hl

#290562 Waszeitung

Most akkor hambiékat megveszik este azért nem esünk vagy holnap reggel 500 pontos lefelé réssel nyitunk?

Tegnap is ilyen lutri volt....

#290559 Zabás Előzmény: #290549

Itta a Piros hol a pirosról és itt is is mindig a Bank nyer a végén és Ricsi a bank! :)

Úgy bűvöli a számokat, hogy Rubik E. is megirigyelné :)

A Magyar piac nagyon bíz…

#290556 Zabás

A Magyar piac nagyon bízik USA-ban! Gondolom abban reménykednek azért nem adják, hogy miután azok a barmok odaát kinyitnak azok úgy is minden sz@rt megvesznek!

Csak EU meg Ázsia tud felelősségteljesen gondolkodni???? Kíváncsi vagyok USAnak mikor kell értékesítenie a Havaii szigeteket vagy valamelyik déli államát, esetleg Alaszkát ?? Mert nagyon a Görög útra léptek!

#290546 Csilla76 Előzmény: #290543

szerintem mi mutyibbak vagyunk usáknál. mi emelkedünk. elvégre klassz lesz egyszer csak vacak gazdasági helyzetünk:-D

#290544 BudFox Előzmény: #290520

Ha valamikor, akkor ebben a hullámban most átvihetjük lefele a 20800 -at..eléggé kezd elromlani a hangulat USA -ban.

Vagy mindenki kezd észhez térni ettől a nagy államháztartási hiánytól ?

#290543 BudFox Előzmény: #290539

jah, adat eléggé rossz..

viszont este jön még valami költségvetési ? adat ? azt meg már leve nagyon vacakra várják...szóval még este is lehetnek nagy mozgások odakinnt..

egyébként azt figyelitek hogy ma meg sem próbálták megvenni Usákok magukat ? semmi, nulla erő....ez érdekes...lehet hogy odakinnt is változik a hangulat.

reggel indított shortom …

#290542 Alex74

reggel indított shortom nullában. ma nem sok minden történt ahogy nézem