22600 vmi ellenállásféle hatiban....
22600 vmi ellenállásféle hatiban....
Hi.
Én tartok minden shortot..de most ráadni nem merek...majd ha kinyit USA...
DE OTP -t most meg mire föl veszik ennyire.. ? SP éppen most szambázott le -1,12 -re.....-1 % -ról...az észt megáll....most már felébrednek majd lassan az emberek..és inkább csak eladnak, nem vesznek..ezt várom.
érdkes, hogy otp meghúzásra hatit nem ráncigálták meg...
nem sok. de feljebb tettem az árat. a brokidíjat is vissza akarom kapni:-)
ott vevő vagyok rá, vagy egy részére, nem tudom, mennyi az annyi
Zabás, köszi a választ, és a segítséget majd még fogok kérdezni.!
Szerintem ez nem tetővadászat! Tetővadászat akkor van, ha új csúcs vagy új aljat vadászunk!
mi meg buxolunk továbbra is:-)
long 483-ról.
609-en dobom. ha visszamegy.
short dobva,1000db short certi, dax 6354-ről,és bux 23 ezerfelettről.Partvonal,.
rövid dt longra lehet, visszaszállok, bár van elég managelni valóm a sikeresebb külföldön
amelyik számlán shortot zártam, ott nekem is van long, de nem egy csoda...
Pont emiatt a tamasz miatt es az Oti tamasz miatt en kicsi longra valtottam. Hati kicsit beesett a 200-as ala, de lehet, h. feltamad ez meg.
Én tartom, ha nem fordul, de van rajta stop felfelé, sőt, akkor átfordulok longba is.
Csatlakozom a többiekhez (Hathor, Zabás, Euroman, Rbbj már kiszállt sajna)
tetőt vadászni,így járás....usa csinál ma ma200tesztet és kampó sztem ,irány dél...azért írom ide mert bux -ot is ez befolyásolja
Múlthét óta mindenki longra állt! :(
Egy kis kori belefért volna 23K-ig, de ezt már túlzás, irányba vette a sáv alját ami 20800
Most csak az a kérdés, hogy ezt a rést betölti csinál egy csúcsot és úgy fordul le vagy egyenes vonalon egyenletes mozgást fog végezni!
Várok, és minden fel után ráadok egy kicsit 22700 felett.
hm...dettó...800 alatt stoppoltak pedig nem számítottam rá...mai napot látva azért nem annyira nagy baj...így is szép bukó volt...
hétfői bux,dax,usa zárók (és még keddi bux nyitó) után nem értettem a tegnap reggeli világszintű esést ezért nem zártam még 23K felett...hiba volt ez van