Embereket is mesterségesen nagyon sokáig életben lehet tartani!
Embereket is mesterségesen nagyon sokáig életben lehet tartani!
És így sincsenek sokkal lejjebb, mint a mi zárónkkor voltak...ugyanis ők jóval magasabban zártak, mint mi, de ez nem újdonság....mégis mi a faxt akarnak...QE is megvolt, kamat is maradt...a kínai makrok gyengébbek lettek, de így is bivalyerősek....
Yo reggelt!
Nincs para. Majd lezárom bukóban. A másik számlán is tudok 100fölött adni. Majd fordítok ha napon belül engedi és hagyjuk azt futni, de gondolom, addigra már visszajön és megy az égbe :)
Látom azért este már mindenki visszavárta fel, most meg megint siránkoznak az emberek, mert ázsia nyomja a mínuszt. Tegnap usa bőven bent maradt záróval az ékben, még ma is bent maradhat estére
Jönnek a medvék? – technikai elemzés
(Trendlines.hu )2010. augusztus 11. 06:26
A tegnapi nagyobb mértékű eséssel ismét negatív megvilágításba került a BUX grafikonja, hiszen az elmúlt hetekben kialakuló emelkedő ék alsó szára alá zárt. Ezzel újra képbe kerülhet a korábban figyelt fej-vállak alakzat lehetősége is, de ne szaladjunk ennyire előre. A vezető részvények közül egyértelműen az OTP a legcsúnyább, napok óta adják, és ez nem túl pozitív előjel a holnapi gyorsjelentése előtt. Az Egis, és az Mtelekom is a bear részvények sorát erősíti, azonban a Richter és a Mol nem adja meg egykönnyen magát, továbbra i semleges a technikai képük. Természetesen esetükben is használjunk stop megbízást!
Szeretnénk felhívni minden Kedves Olvasónk figyelmét, hogy megújult a Trendlines.hu. Ismét működik a tőzsdefórum, és rengeteg új szolgáltatással bővült a palettánk. Várjuk ötleteiket, észrevételeiket.
Piaci kitekintő: nagy várakozás előzte meg a tegnapi FED-kamatdöntést, illetve az azt követő kommentárt. Nagy meglepetés nem érkezett, a piacok szempontjából pozitívan kell értékelni az eszközvásárlás folytatását, a bejelentés után szép felfelé korrekciót mutattak a tengerentúli indexek, azonban zárásig nem tartott ki a lendület, így is viszonylag komoly csökkenéssel fejezték be a tegnapi napot. Ami mindenképpen figyelmeztető jel, a futures-ek jelenlegi állása, hiszen tovább esnek az indexek. Ennek megfelelően Ázsiában is inkább negatív a hangulat, bár az indexek közül van, amelyik emelkedik pillanatnyilag, de ne felejtsük el, hogy tegnap igen méretes negatív korrekció söpört végig. A devizapiacon folytatódik a tegnap megkezdődött trend, gyengül az euró a dollárral, és a jennel szemben.
BUX index technikai elemzése
Tegnap az ék alsó szára alá zártunk, mely ha kap egy mai megerősítést (nagy valószínűséggel megkapja), akkor letörésről beszélhetünk, és az ékből számított célár 21.500-21.700 pont (alul lilával jelölve)! Természetesen azért lesznek lefelé akadályok (MA 200, MA 50), de a jelenlegi piaci hangulatban nem lenne meglepő ezek letörése. Arra érdemes figyelni, hogy a tengerentúlon tegnap volt az első csökkenő nap, és egy komolyabb korrekció legalább 2 napig szokott tartani. A tengerentúli indexek esetében is emelkedő ék alakzatban mozognak, de ott még nem történt meg a szignifikáns letörés.
http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/08/BUX8.png
Támasz: 22.505 (Fibo 3,2 %) | Ellenállás: 23.000
BUX1012 határidős index technikai elemzése
Szignifikánsan letörte az emelkedő csatornát, majd folytatódott a lemorzsolódás. Tegnap a 200-as mozgóátlag tartotta meg, de mivel a hangulat azóta nem javult, nem lenne meglepő ennek mai letörése. Alul várja 2 rés a betöltést! Jelöltünk 2 csökkenő csatornát, ezekben várható a mozgása, amennyiben a felső csatornából felfelé kilép, vége lehet a csökkenő trendnek, ebben az esetben célszerű lesz zárni a shortokat.
http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/08/BUX1012_606.png
Támasz: 22.796 (MA 200) | Ellenállás: 22.901 (Fibo 61,8 %)
Tegnap napközben több alkalommal is 3-400 pont között mozgott a kamattartalom, de zárásra lejjebb jött, köszönhetően a pesszimizmusnak. Továbbra is a 2-300 pontos tartományban mozoghat, ettől nagyban eltérő értékeket arbitrálni lehet.
http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/08/kamat5.png
Hathor bazz, ez hihetetlen, komolyan. Mai nap is kemény lesz...
23,8 nekem is jó lenne long kiszállóra...Neked is jó, nekem is jó....irány oda!
ja... azóta nincs pozim... a belépési szintem 23,8k...
ja ...én is éppen azt néztem, hogy mostanság nem járt ott...májusban utoljára, de azt gondolom a június végi nagy öntéskor lezártad....akkor ott volt a shortos kasza vége
fogom!!! JÖVŐ IDŐ!!!! :)))
még nem... szvsz még nem is volt ott...
ez csak úgy lehet, ha április - május óta shortolod....
23,800-tól :))))
23 600-ról van shortom, ma a harmadát zártam 23K-n. Nekem jó így, bár bíztam benne, 23,2K-n újra meg tudom nyitni.
És 20K-ig tartom, ma is bővítettem volna 22 600-on. De nem volt annyi...
szerintem meg majd' minden napon túli pozi veszélyes, bár ebben lehet h nem értünk egyet.. :)
Ez neked pont jó, nem?
24K-tól építheted a shortjaidat :)
de örülök, hogy ezt a lekereskedhetetlen időszakot kihagyom... :)
mindent egy lapra tesznek fel, és veszik, mondhatnám fújják, fújják, fújják...
tudom, de muszáj volt vhol stopolnom, irtóra nyomták a buxot lefelé, és a forgalmas usa esést meglátva, ami valljuk meg igencsak erős esés volt, semmi esélyt nem hagyott a piac nekem, h. longgal kockáztassak 500-1000 pontos gap down-t
ez van, hegyekben szopok. De csak ezen az idióta magyar piacon, ahol nem tudok reagálni az eseményekre időben