Herceg és Hathor longban vannak.
ok, de nem a mol a mutyi, mivel elég nagy a forgalom, inkább nézd meg mtelt és ricsit.. amióta veszik molt adják azokat :)
én meg hallgatom a kisbabám dalát:-)
most kezdett énekelni:-)) nagyon édes.
Van itt olyan ember aki gondolkodik a longon,gyanús nekem ez a bazi nagy zakó! :D
Esti fed miatt talán shortban érezném magam biztonságban...vagy dupla alsógatyában.
nem szeretnék ilyen hamar:-)
csak eddig adták a molt, most meg megveszik..na, jó, most már esni akarok, vagy valamilyen irányt.:-)
ne idegeskedj, mert megőszülsz, mint Én :))) jahh és ne nézd egyfolytában, Én pl filmezem közben, bár nem izgi :)
azta ezt a szigort:-)
nem hisztizek, idegeskedek:-)
az éppen nem vagyok, csak a hisztit nem szeretem.
mit szivatnak, hogy veszik 30perce és -2%ban van? a forgalma nagyobb, mint a ricsi és mtelé ma, beszélsz itten butaságot...
nagy esés szept-okt....mondjuk itthon a huf sem támogatja...kötvény piac már 2 hete nagyon bull....remélem fed után kitépik erős sc-vel....bernankenak csak pár szavába kerül.....
akkor most csak egyedül én vezetem a BUX ot, meg MAtgab :D
HA valamikor, akkor USA nyitáskor áttörhetjük az eső csatorna alsó részét....talán....ha addig fel nem húzzák még picit..mert akkor megint csak nem lesz elég erő benne hogy átvigye.
jaja, mókás egy piac ez. Azt is érdekes kihívás kitalálni mikor követjük a nyugatot és mikor nem :)
na végre jöttek 100as vevők, már lenne kinek kiadnom a 100ktmat :)
Minden lehet, de lehet én halok be elsőnek :))
ékben megy a ping-pong még
akkor innen még visszapattanhat..és akkor kitörhet felfelé? vagy ha behal, akkor le.
Mindegy az hány percesen, mindenhol ugyanaz :)
850fogja, otp 150is egyelőre