Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: GR-interjú

#290260 Zotya32 Előzmény: #290256

lehet, érdemes lenne átmenni konzumba. :)

még abban is nagyobb a fantázia.... :))

#290239 kerikoma Előzmény: #290236

Nem tudom, van-e olyan papír a BÉT-en amelyik a névérték 25 %-a alatt van. TP már tehetne valamit ez ügyben is, mert ez már elég nagy szégyen...

#290236 concorder Előzmény: #290231

éljen:D

biztos elmondja megint h h kell kereskedni ezzel a papírral:D

csak azt nem mondja h ne vegyétek hanem shortoljátok:D

GR-interjú

#290231 Sly--

A nap vendége a Gazdasági Rádióban

2010. 08. 11. szerda, 18:05

Dr. Tóth Péter a Phylaxia 1912 Holding Nyrt. elnök-vezérigazgatója

Re: nincs cím

#289907 zeeh_ Előzmény: #289900

:D

Igazából azt nem értem, miként pattan ki egy ember fejéből egy ilyen jelző:

"emmis bevételt feltételesen irígylő, azóta tagadó; bankbetéttel opcionálisan jobban járó, elemzővénájú köpönyeg színe-visszájával hadakozó zeeh"

Mert én aztán nagyon irigyeltem az Emmist. :DDD Csináltattam is voodoo babát freki eredményhirdetés előtt. :DDDD Néha egész feldobja az embert az a sok marhaság, amit ott a PF-en egyesek összehoznak. :D

Na, de ez a phyl topic... 48-on 141k, egyelőre kitart.

#289896 Atesz11 Előzmény: #289890

A tőzsdén nincs kedvenc papír.Csak mosolygok,mikor valaki ennyire védi valamelyik kis papírt.

Nagyon rálehet fizetni az önhitegetéssel.

#289895 Atesz11 Előzmény: #289887

Poziból beszél ezek szerint,ami elvakítja az embert!

Bemagyarázzák maguknak,hogy majd visszamászik stb.

Veszélyes,ha az ember így trédel.

Gyönyörű lenne a számlám,ha még most is meglenne némelyik kis papír,akár csak 1 évvel ezelőttről.

#289890 zeeh_ Előzmény: #289887

Ha objektív lenne, semmi baj nem lenne vele, de egyre többször elgurul nála az a pirula... A szemében odaát én vagyok az ördög, akinek a kisbüfik pakkjára fáj a foga és aki azt akarja, hogy minél többen bedobják a pakkjaikat és minél lejjebb menjen a papír ára. Pedig mindössze azt akarom, hogy minél kevesebben dőljenek be ennek a cégnek, már megfizettem a tanulópénzt.

Idézetek tőle. :D

""te színvonalcsomolungma"

"zeeh szélkakas antimester!"

"köpönyegforgató érdekmester"

"önérdekmester"

"szóhuszár"

"ingerszegény elemző-írhával kifelé hordott köpönyeg"

"köpönyegforgató bankbetétre ácsingózó"

"emmis bevételt feltételesen irígylő, azóta tagadó; bankbetéttel opcionálisan jobban járó, elemzővénájú köpönyeg színe-visszájával hadakozó zeeh"

"Gerinctelen figura"

"ingerszegény környezetben felnevelkedett agyad is megértse"

#289887 Kissherceg Előzmény: #289886

Ismerem persze, kicsit rákattant a kis papírokra és azokkal foglalkozik. Igyekszik "objektív" lenni, ami nála azt jelenti, hogy jó, megbízható cégek, remek papírjai.

Nem tud rossz véleménnyel beszélni róluk, pedig ha tartja pl phyl pakkját lenne miért....

#289886 zeeh_ Előzmény: #289826

Ez a luigiano állítólag egy ismerősöd. Valamiért nem akar rólam leszállni, bemagyarázta magának, hogy mindenáron lefelé beszélem a papírt. :D Pedig csak rá kéne nézni a BUX chartra (hogy mi következhet be a hónap vége felé) vagy mérlegre kellene tenni a vezetés elmúlt bő 3 éves teljesítményét. 136-151, 200 felett kitömöttek, giga veszteség még Externet eladással együtt is, lassan phyl szerű össze-vissza kavarások, stb.

Kíváncsi leszek, hol lesz a phyl alja, de lennie kellene lassan talán egy kamu rallynak.

#289837 zeeh_ Előzmény: #289834

Én is arra tippelek, hogy nem 48-nál lesz a fordulás. Túl könnyen jött le eddig 54-ről.

#289826 Kissherceg Előzmény: #289717

engem már pfen kitiltottak 2éve virtuálisan a phyl topikból :)) van egy két szar ember ott, de a többség jó hiszemű, csak beáll a nickek mögé :)