Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: kl

#289855 Csilla76 Előzmény: #289852

tele van a tököm.mindjárt itt hagyom a fenébe az egészet. nincsen irány...fuj de szar nap:-(

#289849 Euroman Előzmény: #289842

Én ugyanígy jártam....amíg nyaraltam minden menetelt felfele....múlt hétfőn kitört felfele, innen sokan felkört jósoltak, ráadásul gyj előtt fel szokták húzni.....jól bevásároltam....azóta a múlt szerdát kivéve nem voltam pluszban...baxxxxák meg...

#289847 kerikoma Előzmény: #289842

Épp ezt néztem én is, hogy -1,1 daxnál is így álltunk, egyszerűen ha poziba lépsz minden megkavarodik, bezzeg ha shortolnál tuti szét tépnének mindent...

#289845 Csilla76 Előzmény: #289842

én is mérgelődök, hogy nem megy fentebb mert nyaralnak a fene egye meg.

hátha jönnek amcsi vevők:-)

én fordítani akartam shortba, de már azt sem érdemes a mai nap.

#289842 Hathor Előzmény: #289839

Nem igaz ez a gagyi magyar piac..

egy kanyi vevő nincs itthon, a forint meg lejött 277re, nyugat meg menetelt fel közbe, ma jöttek csak le, de tegnap is el voltunk maradva fel, persze dax csinált 1.5%ot fel, ma meg esésben is túlreagáltuk a többit.

Most hogy kapaszkodik vissza nyugat az ék aljáról le sem bagozzuk, a vevők hiányában.. megint zárhatok mínuszban majd :(

A családot elküldtem a telekre, hogy tudjak dolgozni, nem hogy mentem volna én is ...

#289838 Margaretta Előzmény: #289798

Péntek délután óta a negyedórás, órás chartokon az ékelődésekből lefele kitörések jöttek.

megszívattak a mollal...…

#289815 Ricsi

megszívattak a mollal...

adtam pénteken 650-en, de a felét visszavettem 900-on. Most elvileg 0 a pozi, de ha nem rittyentek be tegnap délelőtt...

kár érte...