8.45-kor jön ki a francia ipari adat vagy mi, de szar lett:-(
ma esni fog mindenki...
8.45-kor jön ki a francia ipari adat vagy mi, de szar lett:-(
ma esni fog mindenki...
nem német adatok voltak azok? ma reggel?
szerk: olyan szépen emelkedett usa, most meg esik ez az egész. Hathor mondta, hogy nem érdemes csak egy napig tartani a buxot..tessék, igaza van.
szerintem, mínusz egyben fogunk nyitni, ahogy ismerem a buxit.:-(, longomat dobom nyitóban. nem kell.
ha már kivánság műsor, akkor a longosok zárják nyerőben a pozijaikat és onnantól kezdve napi 50 pontos mozgás, majd 500 pontos réssel le minden nap nyitóban 5 napon keresztül.
Igy gyorsan elérünk a 20.000-es szinthez.....
Általában mindig le szoktuk és még emelkedünk is,tudod ez a paszuly az égig ér :D
Én viszont szeretném ha 23e alatt nyitnánk és 22,5e-on állnánk meg hogy utána 500 pontos réssel nyissunk le,még kész szerencse hogy nem tud a topikgazda ez miatt a hozzászólásom miatt moderálni :D
Ja, tényleg, már tárgyaltuk a kékfrankos fröccs kapcsán :-) Megkóstoltam, de maradok a rozé fröccsnél jéggel :-)
valszeg a rossz brit adatokra..
nekünk sem lesznek jobb kilátásaink ma..
:(
Nem, én Szekszárd környéki, de ma lehet gap down lesz, ahogy elnézem... lőttek a longjainknak....rég volt már ilyen szép piros minden:(
áh akkor motor jobb....hátha jobban megúszod...:)bár ma, az se olyan veszélytelen
Fogvédőm és kesztyűm van,kondim kevésbé :D
Én lehet inkább mocizom,túl egyben vagyok :D
inkább kocsizzunk :)))