Nagy tehetséggel álltam be longba napi maximumon. :-D
Jó lenne elcsípni a végállomást egy kis full tőkével:)
Én kiülöm, mert szerintem lesz annyi. Ha közben tudok fogni ilyen 100-200 pontokat, annyival jobb.
Persze tisztán matematikai alapon kezelem is a pozit :D
Otiban is bent ülök már a vonatban (ahogy te mondod), és várom a 4,5K-t.
A 20e-re tartó vonaton én már régóta fennülök,csak egyenlőre még előre megy a masiniszta :D
ó, ez tényleg jól jött volna. majd a spekuláns feljegyzéseit könyvben elolvasom.:-)
Nem rossz hír volt, hanem a tőzsde pszichológiáról beszéltek, én is a csak a végét kaptam el!
Talán felkerül ide utólag az a beszélgetés amire Hathor felhívta a figyelmünket!
http://www.gazdasagiradio.hu/ossz-hir
Köszi S!
Ez kiülős short, csak pénteken, amikor beverték, és elindult vissza, lezártam. Aztán meg néztem, amikor USA újra szakadt, de szerencsére alig zárt mínuszban. Ezért reggel aránylag korán visszanyitottam a shortot.
Most már nem zárnám, az első beejtést gondoltam hogy megveszik. Egyébként 23 600 körülről van, és 20K-ig szándékozom tartani, persze közben bővíteném.
én tudnám, de későn olvastam a hosszászólásodat. mi volt benne?:-)
Még nem kell ott zárni,bár ami késik....bennünket és Lengyeleket ma nem szeretnek.
Pénteken zártam a shortom 100 körül, ma 300 körül újra megnyitottam, de 100 körül újra lezártam volna, de ki gondolta?
előlem...:)
még megvettem azt az 5öt 225ön, ne csúfítsa a képet ott, nekem meg elfér
helyes: vissza is ment 264re eladási oldal
ez nem igazság kérdése, én nem állítom, hogy igazam lesz, ez egy próba..
pont annyi eséyle van mint a lefelének.. ma erre állunk, majd, ha lefele áll minden, akkor fordítva.
Egyébként a buxot 22867-en 100MA fogja le, meg az 50-es fibo és emelkedésben vagyunk még.