köszi.
Akpo - Én építem, de még lassan, távoliak a célárak, jelenlegi pakk 3-4szeresét tervezem.
köszi.
Akpo - Én építem, de még lassan, távoliak a célárak, jelenlegi pakk 3-4szeresét tervezem.
200-on, mert eddig nem ertem ra. Raadasul a kitorest lattam hetfon igy utana nem is mertem. Most, h. visszesni latszik ala, megprobalom.
A kedvunkert egyebkent tuti lesz meg felfele kor. Raadasul az eredeti tervhez, miszerint augusztus vegeig nem inditok el komolyabb pozit, nem tartottam magam. Tehat eselyes, h. szopoag lesz.
ez igaz, de ez is a short mellett szól...
sok kis szar olcsó jánost húzzák a béten... gyász
Szerintem meg az is magyarázat, hogy kishazánk nem kell a befektetőknek. Napi spekik okoskodnak, meg néha vesz egy egy alap, hogy csináljon vmit, aztán ennyi, háttérbe szorúltunk a bankadó óta, meg a sok birka duma után. Kitörési szintet meg nem tudjuk elhagyni, így nem száll be épeszű ember.
és most kezdted el vagy megtetted már?
Én is pozi építésben vagyok, ez jó alap volna, ha nem lenne vissza fel...
En mar annak is orulok, ha a 200-as MAt megnezi lefele, az is nyero. :)
Emelkedo piacban meg mar nem hiszek, ezert shortot epitek es 24K-ig batran tartom (onnan meg lehet, h. felve).
majd jövő héten kiderül hogy merre megyünk tovább... azonban az is igaz hogy megértünk egy korrekcióra.
nézd meg otp-re nyitott shortok száma csökkent-e. Hírlevélszerkesztők bikák-e. És még sorolhatnám. De mindegy, nem kell ezen vitatkoznunk, jöjjön a nagy esés, csak már lássam, h. legyünk a 2009márc-ban indult emelkedő trend alatt, és ott is maradjunk
:))) szörnyű milyen nehéz most, csak azt felejted el, hogy ki honnan shortol... Illetve, hogy a részvény piacon a pozíciók 95-96% long, aztán nézheted a fórum szentimentet:)
5-ből 5-en shortoltok emelkedő piacon, ami 200 MA felett van. Ez mit jelent? Minél többet beszélget minél több emberrel, annál inkább bullozódom. A piac nem ad megerősítést még, elég gyengus, forgalma sincs. De az elképesztő pesszimizmus lépten-nyomon, miközben minden vezető emelkedik, ez nagyon figyelemreméltó. Különösen igaz ez a magyar piacon.
Hogy őszinte legyek, ez az egy infó elég lenne ahhoz, h. triplázzam minden longom, ha merész speki lennék. De fostos nyúl vagyok.
igen, épp olvasok vmi marketwatch-os cikket a népességnövekedésről... :D
Én meglepődnék, ha nem vennének meg mindent, hisz bikában rossz hírekről nem vesznek tudomást, nem?
Visszatertem kisebb szunet utan. Nem ovatoskodva 200-as felszurasban shortba keveredtem.
hajrá, addig toljad amíg megy, utána úgyis drága lesz :)