Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#288487 Csilla76 Előzmény: #288466

majd ha nem szoptatok, ősszel elmegyek, egyébként erstes tanfolyamon voltam már. tavaly tavasszal.

#288480 rbbj11 Előzmény: #288475

ez még sztem sok neki.... a házat is az alapokkal kell kezdeni, nem a falakkal....

#288479 Hathor Előzmény: #288471

Szerintem, ha most irányt talál majd a piac egy hónapon vbelűl, az hosszabb életű lesz. Tehát ha több napot tudunk egy irányba menni majd forgalommal, akkor érdemes beszállni abba az irányba, mert most mki elbizonytalanodott, senki nem tudja az irányt. Ha meg lesz az irány elindul egy tömeg arra, utána pedig az ellentétes pozit zárók lesznek a következő hullámos beszállók, így erre spekizek most, de mint mondtam szerintem le lesz. 22.200as hati körül megerősítést kaphat, ami innen 1000pont le.

Azért két egyenes behúzá…

#288478 vogel

Azért két egyenes behúzását ne nevezzük tudásnak szerintem.

moneywheelinvest: Én az itteni "publikációkat" tartom egyedüli megalapozott anyagnak.

#288475 Zabás Előzmény: #288467

Van tananyag bőven a neten, de sok a szemét is!

Nem reklámozni akarom, de ezt is fusd át ez már egy bevált stratégia és a Bét-re is átlehet ültetni bizonyos részeit, persze elemző progi kell hozzá, anélkül szerintem nem is lehet kereskedni /irányt meghatározni, ha csak nem te is a számok bűvöletében élsz! :))

http://stocklandyard.hu/blog/show/542

van hanganyag is az egyszerűség kedvéért!

#288473 Hathor Előzmény: #288456

Szerintem abból kereskedsz.

fogalmad nincs semmiről a pénz viszont kéne, ezért nyitogatsz erre, arra..

fogalmad nincs mi lesz.. akkor minek nyitni? nem tudsz szintet hol kéne venni, eladni.

érzésre, mások tippjére kereskedsz.

A szándék, akarat jó, de eredméyn nem biztos lesz belőle.. így sem boldogulunk sokan mi sem, pláne aki nem is tudja mit akar.

Csak jóindulatból mondjuk.. figyeld a piac működését, én is több mint két éve naponta 16órában figyelem, de még én is kivárok

#288471 kerikoma Előzmény: #288449

Ajjaj ezt az utolsó mondatod gondold át légyszi, mert ha már ketten shortolunk akkor irány a

26 K:-)

#288470 kerikoma Előzmény: #288449

Ajjaj ezt az utolsó mondatod gondold át légyszi, mert ha már ketten shortolunk akkor irány a

26 K:-)