ez nagy igazság, ezt válassza ki mindenki magának
ezért nem ís adtam tippet
ez nagy igazság, ezt válassza ki mindenki magának
ezért nem ís adtam tippet
ahhoz nagyon jó tanfolyam kell, nem tehetségtelen brókerekéra, arra viszont nagyon figyelni kell
kényszer ide vagy oda, nem baj. nem adom fel és amúgy is tetszik a tőzsde. mivel érdekel, könnyebb megtanulni kereskedni.
iratkozz be egy tanfolyamra abból a pénzből, amit itt elcsesznél a próbálkozásokkal
hidd el, jobban jársz
tanulok? olvasom..még többször el kell olvasnom, hogy megértsem.
köszi:-)
nem kényszerből kereskedek, pénzt akarok:-)
itteni linkekből, meg a Kecskemétiből, de azt most nem találom a gépen, mert új van..még át kell másolni.
tőzsdén a türelem az egyik legnagyobb fegyver. Magyar piacon pláne
Nah szerintem ma egyedül a hitelfelvételek miatt adják majd a bank részvényeket,a többiadatot nem kétlem hogy rossz lessz de azok nem annyira okok elaqdásra az igazi bűnös a hitelfelvételek ott gáz lessz szerintem,valamiért marha szar lessz.És arra fogják bemondani hogy hát még hitelt se tudunk kihelyezni,adósságunk is sok,meg a pénzünk is szar,meg a munkanélkkülidség,ez lavinát indithat ma,a fed szaerakodásával pedig kedden szerdán tetőzhet.
Mondta már, hogy kényszerkereskedő.
Nem tudom, de hatit, buxot adják le, a hosszabbtávú kilátások is le vannak (nekem).
Megvárom mi lesz a harc vége és beszállok le én is..
de, tanulom is, viszont szerettem volna megint kipróbálni magam, ezek alapján. túl gyorsan akarok mindent. rövid az élet.:-(
Sziasztok!
Ha 23250 alatt tudna maradni akkor tán elérhető lenni a 23 K is. Shortzárás azon a környéken már jó lehet, vagy követő stop.... A fene se tudja....
Ma várható
HU 09:00 KSH külkereskedelmi mérleg, millió EUR június, előző: 423,6 várt: -
CZ 09:00 Cseh ipari termelés, év/év június előző: 16,9%, várt: -
CZ 09:00 Cseh kiskereskedelmi forgalom, év/év június előző: 3,1%, várt: -
NO 10:00 Norvég feldolgozóipari termelés, hó/hó június előző: -0,9%, várt: 0,5%
GB 10:30 Brit ipari termelés, hó/hó június előző: 0,7%, várt: 0,2%
GB 10:30 Brit feldolgozóipari termelés, hó/hó június előző: 0,3%, várt: 0,4%
GB 10:30 Brit termelői árak (PPI), hó/hó július előző: -0,2%, várt: -0,5%
EZ 12:00 Német ipari termelés, hó/hó június előző: 2,6%, várt: 0,7%
CA 13:00 Kanadai foglalkoztatottak számának változása július előző: +93,2 ezer fő, várt: +15,0 ezer fő
CA 13:00 Kanadai munkanélküliség július, előző és várt: 7,9%
US 14:30 Nem mezőgazdaságban foglalkoztatottak száma július, előző: -125 ezer fő, várt: -65 ezer fő
US 14:30 Munkanélküliségi ráta július, előző: 9,5%, várt: 9,6%
US 14:30 Átlagos órabérek, hó/hó július, előző: -0,1%, várt: +0,1%
CA 16:00 IVEY kanadai BMI július előző: 58,9 pont, várt: 55,5 pont
GB 16:00 NIESR brit GDP-becslés július, előző és várt: 0,7%
US 21:00 Amerikai fogyasztók hitelfelvétele június, előző: -9,2 mrd USD, várt: -5,0 mrd USD
nem arról volt szó, h. nem kereskedsz, és inkább tanulod helyette még a kereskedést?
most mehetünk fel,asztán le.Ez igy lessz egész nap de szerintem ez nem jó előjel főleg hogy ilyen idegesen nyomják,be vannak sózva.
hát ebből nagy hányás lesz. longban vagyok, és nyitóban nem szórtam..most meg hati esett egyet. kész.
250-et biztos törni fogja.
megint olyan gyorsan beesett minden hati, hogy nem lehetett követni..