Mostmár lassan mindent shortolok ahol lehet,dax,bux,otp
Én pl ledőltem 15percre :))) nem kell mindig vmit csinálni
ennek a gyors ideges cspkodásnak fel le a végén ált. rossz vége szokott lenni,persze egyéni népi megfigyelés.Ne vegyél rá mérget.
hétvégre nem viszek semmit, nem rontom el a kedvem. egyébként ti hogy tudjátok ezt a csapkodást követni? akkor mit csináltok, mire figyeltek?
jó-jó ez mind szép és jó, de longban vagyok..
várok kicsit felfelé, aztán adom..el az egészet a francba..
messze még a nap vége!
Talán ha töri a 250-et akkor lehet a kezdő pakk felével shortocskát nyitni! Hétvége jön ne feledd!
Gyj időpontok itt:
http://stocklandyard.hu/blog/show/265
Ma USA munkanélküli adat nagyon bezavarhat, napvégére iszonyat csapkodás lehet! Nem az adat milyensége lesz a döntő, hanem az adat utáni 10 perc lenyugodott reakciója! Jó adatra is adhatják a piacot és rosszra is simán megvehetik!!!
adni kellett volna nyitóban, de nagy eső volt, meg utazott a gyerek és nem állítottam be semmit sem..gyász:-(
ja, nem vették fel államiba, már másodszorra pályáztunk. de közösség meg jó ha van..szívás a köbön. én normálisan fizetem az adómat, meg be vagyok jelentve és nem kapok helyet. csak az, aki szociálisan rászorult..hát..pusztuljon aki kitalálta meg bezárta az ovikat:-(((
pár napja, így láttam, most se nagyon változott az álláspontom:
33064 2010.08.03 15:19 Zabás (*Alapító*) nincs cím
Van egy érdekes napos képem a BUX1012-ről!
http://www.imagebam.com/image/944dd891379789
kommentáljam vagy mindenki inkább maga vonja le az előítéletét :)
Szerintem 23200-23800 között most konszolidálódni fog /oldalazgatunk/ talán alá ill fölé szúrásokkal talán egy 2-3 hétig is bázist építget magának és csak utána fog eldőlni, ha kitör ebből a sávból, hogy merre megy pár ezret. Az ék aljáig várom az oldalazást.
Persze 600 pont nem kevés, de annyiból szerencsés, hogy az itt beragadtak bármely irányba szerintem napok kérdése és legrosszabb esetben is nullában tudja zárni! Az ék alja határozza meg az oldalazás időtartamát.
törlés válasz erre
ezen a napon beszéltünk erről:
szopás!
Szerintem többet spórolnál azzal, ha még 2 hétre visszamennél, mint ebbe az örültek hátába belepiszkálj!
Sziasztok,
Nyaralás vége, egy szóban valaki összefoglálná az elmúlt 10 napot? Adjak, vagy vegyek? :o)
gyász, de főleg a kt...