Ne felejtsük ki a hatinál 38 pont igen sok brokidíjra + az irtózatosan tág spread nap mint nap!
Ne felejtsük ki a hatinál 38 pont igen sok brokidíjra + az irtózatosan tág spread nap mint nap!
:D Igaz, igaz, kérünk vmi elemzést :)
cserébe kapsz egy figyelemfelhívást egy amcsi rv-re, amit érdemes lehet megvizsgálnod. Csak megnézed, van e benne számodra fantázia ;)
nem vagyok nagy daytrader. Ezt viszonyítási infónak mondom. Azt is, h. tegnap semmit se sikerült fognom. Sokszor csak 100 pontot tudok fogni, ha DT-re kényszerülök. Most szerencsém is lehetett, de volt 180p. Az is vmi. Sztem megérte. No nem, mikor swinggel is keresni lehet. De ha egyszer nem, akkor ez is még épphogy megéri a ráfordított időt.
És igen, sztem is megveszik. De épp ezért nem kereskedhetetlen, nem csapkodnak benne, mint sp-ben idióta módra, szépen le lehet egy nap alatt fel is, le is kereskedni, de igaz, a kt játék megfelezi a potenciális profitot. Hát Istenem, az olcsóbb ker.ktg-kért cserébe ez megadható nekik.
komoly vitába keveredtem a japánokkal:))) hati titkot akarnak. Én beírom a szinteket pozikat, aztán ennyi. Hétvégente meg nem vagyok itthon, de majd csinálok jövhéten :)
hati omolhatna 23k alá
abban biza van vmi. De mondok ehhez is vmit: egy normális felületen nekem a min. ktg-em 20 euro egy pozira. De legalább 10 euro kis pozinál is. Itt 500-1000 Ft-ból simán ki lehet jönni. Akkor már sztem ez az egyik legolcsóbb...
ugyanmár... ezt a jo magyar tőzsdét elemezni nem lehet:)
nem nehezebb ez, mint más piac sztem. Csak a kt tud nagyon zavaró lenni
adtam még enni a brokinak...shortok zárva nekem ennyi elég volt mára (de lehet h a hétre)
Na ezt is meg fogják venni. Mondom, hogy kereskedhetetlen a hati. KT-val játszanak, esésben kitágul, emelkedésben szűkül. Most is volt benne nettó 300 pötty, persze ha valaki pontosan elkapta a tetőt és az aljat. Bár aligha akadt ilyen trader... A technicistákról meg inkább nem mondok semmit. Legalább Herceg elemezne, de jó ideje megtartja magának. :-))
költségekre mondom, nem a pozi sikerességére:)
hát, egyelőre nekem az. Elmúlt napokban szépen kapom vissza azt az elmúlt 5 hetet, ami hétfői bukómmal tetőzött
még én sem..kéne még esni valamit hogy jól aludjak holnapig.
hatival pedig nem kifizetődő:(
csak átálltam dt-re, mint itt is írtam 2 napja. Kényszerből.
kicsit csapkolódnak, de még nem érzem jól magam shortba.... nagyon szűk stoppom van, ki is fog vágni szerintem, de legalább nem lesz bukó...
nem fogja megfogni a 250..USA most húzott bele lefelé..
Én is így gondolom... most irtózatosan veszélyes... Lassú pozíció építés lehet kifizetődő, abból nehezen stoppolnak ki:)