Ja, nagyon bír számítani a 308milliós usa-ban, ha egy hónapban párezerrel több, vagy kevesebb az új munkanélküli
Ja, nagyon bír számítani a 308milliós usa-ban, ha egy hónapban párezerrel több, vagy kevesebb az új munkanélküli
Nekem először kéne egy kocsi is hozzá :D
de már nagyon kötözném, de szintén Herceg véleményét osztom itt utsó hsz-ben a dupla top/vevő témában
hát, nem értem, hogy jön ki mindenkinek 3%, mikor az év több, mint fele telt el :O
Mihez csatoljuk be? Felszálláshoz, vagy leszálláshoz?
nálam is, de a helyi okos veszi
Elvileg az alapkamat időarányos része a kt. Az alapkamat 5,25. 3% körüli a mostani kb. Ha ennél magasabb a kt, akkor fel, ha alacsonyabb, akkor le az irány általában, de nem mindig. Kis forgalmú, volatilis piacon össze-vissza is mehet egy darabig. A bét most ilyen.
Más: lehet, hogy nem jó, de 08.02-től kialakuló - órás charton nézve- duplacsúcsból a hatinál22900, az OTP-nél 5300 számolható.
http://portfolio.hu/tozsde/koteslista.tdp nagy eladó még nincs
13:27:37 BUX1012 - 23,540 -0.1% 81db 1,906,740
ez volt herceg:)
mostanában az sc-k lefele vannak:-))
kegyelemdöfés? a longosoknak?:-))
Harminceze... háromszázezer... liter!?!? Mittudoméjn!
:)
én mindenüt shortot látok a ta.-mból:) mint a **** pi..ákat...de egy állkitörésre számítok még ma,kis kegyelem döfésre
mit össze ugrálnak külföldön...nagyon vasutas a dolog. én szédülök. mindjárt alszom egyet.
ti hogy bírjátok ezt gyomorral?:-D
shortban
ha magas, akkor optimista.
Mennyi kéne legyen, az egy jó kérdés, de a mindenkori MNB évesített arányban kb. az irányadó.vagyis sztem most 2,5% körül hangulattól mentesen
egy totál amatőr kérdésem lenne:
az alacsony KT mit jelent? optimizmust? a magas pedig pesszimuzmust?
És mennyinek kellene most lennie?