Nem értem mi értelme volt a tegnapi felkötésnek,ilyen kinti záró után 650 feletti nyitóra számítottam.
Nem értem mi értelme volt a tegnapi felkötésnek,ilyen kinti záró után 650 feletti nyitóra számítottam.
ezt a fost...
BUX (60 perces) elemzés 2010.08.05. 4:00
Tudja tartani a hétfőn áttört 23.000 pontos szintet az árfolyam, tegnap megtörtént a visszatesztelés, ahonnan újabb lendületet tudott venni felfelé. Elérhetővé vált a 24.000 forintos szint. Csökkenésben támasz 23.000 és alatta 22.750 pontnál.
ta-szt oltári eső jön..lehet aug 10 lesz pont mikor a fed venni kezd áll kötvényeket a ko
meddig várnád le ha mégis fordul mostanában?
a Zabás elképzelése kicsit abszurd :s
most kicsit intézkedem, aztán beállítom szinteket ha ázsia is úgy akarja...jót tenne a számlának.
a long nyerő felét odaadom a piacnak, ha úgy lesz, ok?:)
azt tudom, hogy itt semmi sem tickre megy a ta-ban :))
és ott a szép fej váll is..mégsem tudom lerázni azt a rossz érzést, hogy mi van ha tovább menetelnek felfele a piacok pont azért mert mindenki (vagyis sokan) szakadásra számítanak..
Nem vesz bele ,-)
több minden lefele mutat most nekem mint fel a kitörés ellenére.
így sem tudtak még mindig behúzni.
3x-emmel nyugdíjasként tradelek, ráérek..
Erre találták ki a stopot! :)
24K bele tudnék adni akkor 24180-ra tenném a stopot, de csak a pakk egyik felére, a másikat még egy kicsit cipelném.
Ez már csak pár pont, meg nem kell mindig tikre érteni az elemzéseket 5-10 pont plusz/mínusz simán belefér célárképzésnél itt az SnP-ben!
De a mai napra emlékezz csak vissza kijött egy nagyon jó adat minden réssel ugrott, tépték kb. 5 percig és utána 3X-adták vissza. Lehet hogy ez amit ma láttunk ez volt a főpróba és akár holnap de lehet, hogy a jövőhéten adják elő élesben. Az biztos, hogy hamarosan, mikor már tényleg mindenki longolni akar! Hathort vagy Matgab kell figyelni, ha belevesz lehet adni :)
Bocs Hati/Gábor, de nem tudtam kihagyni! :)
Ha mindketten vesznek akkor nem is kell építkezni, lehet full tőkével kezdeni!
gondolod hogy felnéz 24000 fölé még mielőtt bedől?
és mi van ha 24000 felett meg elkezd száguldozni tovább fel??
ez kérdés lehet az snp-nél is..mi van ha 1140 fölött szárnyakat kap (mert sok red bullt iszik :) és mégsem szakad be..
tudom, hogy hatit nem elemzi.. snp meg tán dow-t..
legutóbb 1140 körüli értéket írt snp-re, hogy ott lesz a forduló pont..de ha snp szakad akkor ránt magával mindent és mindenkit..
Ha itt holnap az adatok is pirosak lesznek nem csak a súlyozás akkor megjöhet a fordulat:
http://www.forexfactory.com/calendar.php?do=geteventinfo&day=2010-8-5&c=2
Viszont a mai reakció is érdekes volt a jó adatra!
sztm kicsit korábban kezdtük az igét hirdetni, mint Cimballival a kooperálás elindult :)
Ő nem elemzi hatit, de TA alapján bevan lővé a szint honnét short, csodás lefordulásra számítok :)