Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#287717 pruntyoke Előzmény: #287715

ti most tényleg meg vagytok győződve, hogy a mélybe megy vagy Cimballi írásai alapján gondoljátok, hogy beszakadás lesz??

#287715 Zabás Előzmény: #287710

Rajtad, meg rajtam kívül remélem pár tökös speki is 24K-ra vágyik, már csak a longosok totális elcsábítása végett.

Hogy minél több túl méretes rakományt tudjanak rájuk sózni, hogy a mélybe húzza őket a nagy teher!! :)

#287710 Kissherceg Előzmény: #287652

holnap 24kra vágyom hatiban, aztán short nyitásra és búcsút inteni, majd felvenni a pozit bux1112re:)))

Bazzeg beszrsz de nem cs…

#287650 lyonell

Bazzeg beszrsz de nem csütörtök van holnap?Ilyen gyors poziaim minnt a héten még nem nagyon voltak,a fránya hogy minndig shoertolni akarok,bazz ma is bux long élt fél órát bár lett rajta 52 ezres ez a lényeg. Nah már shortolnék eggy hosszabbat.

srácok mintha ezeknek it…

#287642 lyonell

srácok mintha ezeknek itt lenne a vége?Márm,innnt usákoknak?

#287641 rbbj11 Előzmény: #287631

nem, nincs semmi gond, köszönöm, akik aggódnak értem és azokért, akik bármilyen szinten függnek a tudásomtól.

Csak úgy... félig offtop…

#287632 sbbacsi

Csak úgy... félig offtopic: Mai kedvenc pf szösszenetem. :)

"Egy lehetséges "magyarázata" szerint sok külföldi intézményi befektetőnél már korábban alulsúlyozáson lehetett a magyar piac és mivel a környező országok megítélése romlott az utóbbi időszakban, így semlegesre emelkedhetett a magyar piac súlyozása, ami állampapírvételeket generált"

Tehát ha régió hozzánk romlik akkor mi feljöhetünk benne? :)))

#287629 rbbj11 Előzmény: #287627

valóban nem szoktam, m. szerencsére ritka, h. legyen rá okom. Hála az égnek elszoktam tőle, h. akár csak rövid távon nettó veszteségem keletkezzen, és mivel ez számít szokatlannak, erről írok, ennek van hírértéke számomra. Fórumba ált. akkor írok és azt, amikor és ami nem a számomra megfelelő rend szerint történik.

Ill. ha van igen nagy biztonsággal jónak tartott swing pozim, azt is beírom, hátha vkinek vmilyen szempontból támpontot ad.

#287627 _pda_ Előzmény: #287623

nem szántam kárörömnek csak nem szoktál panaszkodni

a bukec senkinek sem jó, bármennyi legyen

pozi? az van, de minek :DD

semmmi extra csak a 2 beragadt -long/short kombo

tanulgatok, nézem a chartokat

arról meg nem pofázok, amihez nem értek

ennyi

#287623 rbbj11 Előzmény: #287619

nem érzem az odaszúrást, de ok :)

A káröröm, nem öröm ;)

Rég írtál részletesebben, mi a helyzet? Jól megy a tőzsde? Van hati pozid talán?