Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#287615 rbbj11 Előzmény: #287608

??? Blogolvasókra gondolsz? Ne aggódj miattuk, a blogon csak a biztonságos pozik vannak ötletként közzétéve ;)))

De az se számítana, ha ott lenne -3%, mert sztem így is sokkal jobban járnak, mint a legtöbben :)

Ez nekem számít, senki másnak. Aki tőzsdén "befektet", annak k.-ra mindegy, h. 70%, vagy 40%, v. épp 37%.... Ez csak a játékosnak számít.

#287610 big-ebuy Előzmény: #287598

sztem is a usa piac a legjobb és az ált.mindenhol non-stop megy:)eu is tud irreálisan kilőni,ill. beesni

#287594 rbbj11 Előzmény: #287589

amcsi piac keményebb....

Dax, Cac kiszámíthatóbb, kereskedd inkább azokat akkor

#287591 Zabás Előzmény: #287589

Fogd fel pozitívan a dolgot, legalább valamiben nagyok vagyunk! :)

De kint se semmi amit csinálnak! A DJ 1 óráson gap al ugrott egy gyertya hossznyit és azóta a 3X adták vissza! Mi ez ha nem mutyi?

Őszintén, ez mehet így? …

#287589 matyesz

Őszintén, ez mehet így? Kisbüfi nem is tud reagálni. Magyar tőzsdről úgy elhúzok mint a csík. Tetű banda. Kis ország, nagy mutyi.

#287586 BudFox Előzmény: #287572

de gondolom USA nem fog ma sem esni...alig várják mindig hogy emelkedni lehessen...jó adatokra húzni fogják őket tovább felfelé...hihetetlen ami megy.

viszont a jó oldala hogy magasabbról lehet majd shortolni megint, ahonnan könnyebben be tud zuhanni.

Most szeretnék javasolni…

#287576 matyesz

Most szeretnék javasolni az illetékes elvtársaknak, hogy a magyar szarkupac tőzsde nyitva tartását 16:30-16:35 módosítani szíveskedjen! Köszönöm.