Én és az OTP tegnap minden körülmények között az operában....izé...longolni kell :-))
Én és az OTP tegnap minden körülmények között az operában....izé...longolni kell :-))
én meg gondolkodom a longba lépésen.... usa talán eldönti, h tegyem vagy ne tegyem...
jobbnál jobb ötletek...:-D
vettem kis longot 300 körül...tegnap záróban nem sikerült de eddig nem maradtam le semmiről...
szerk.: de most aztán már induljunk el valamerre (tényleg mindegy most már merre) mert kezdem unni ezt a tökölést...
Igen...
OTP -t meg venni kell mert ilyen olcsó sose nem lesz mégegyszer :D
bírnám rossz adatok jönnének most meg amire beszakadna...most ennek kell jönnie a poén szerint.
bux nem ment el új csúcsra, cinkes...
nem mondom hogy nincs igazad..
de láttam én már karón varjút :)
Az lenne még érdekes, ha az alakuló BUX fej-váll menne a levesbe és megyünk tovább felfelé.
Sanyi bá' már készíti elő a fiókból a 10 ezres otépéket. :D
Ha már USA így kilőt remélem lesz folytatása, mert az az igazi szivatás, hgy semminek sincs folytatása!!!
Miért rossz adatra szerinted beszakad? Ez most a jellemző? Dehogy... Rossza adatra egy kicsi stagnálás és megvárni a jót és hadd szóljon a rock n roll, induljon a banzáj... brrrr
na léptem, császtok:))
nehogy a 4 órás adatra meg beszakadjon :)
poénos lenne :)
szinten veszek még
OTP longon is gondolkodtam 5520-környékén de nem mertem meglépni! 300 TDT ki volt töltve
látod? ilyen ez az illikvid piac:)
40K otit vwenni akar vki kitépi aa 20as könyvet:D
bezzeg ha emelkedni kell ? :-((
két perc alatt ledolgozza 1 nap esését...ilyen nincs