Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#287120 BudFox Előzmény: #287111

akkor erre kell figyelni.. :

Meg kellene határozni hogy mi az a pont ahová a határidő felmehet. majd azzal az átlaggal 100 % shortba lépni. majd 10 % zuhanás után duplázással zárni.

ez igy egyszerűen hangzik, csak most annyira rángatják ide oda hogy mire pozícióba tudsz lépni, már bukta is lesz benne..tehát több kell mint 10 % esés....idén eddig egyszer be is jött volna ez.

#287117 wizes Előzmény: #287112

Ja igazad van, most van adó is. meg brokidíj de azt fejben levontam, mert nálam csak nettó játszik ami nálam marad. Fiktív kapitali pénz nem érdekel.

Természetesen nettóra gondoltam ami duplája kell legyen mint a hosszútávú legmagasabb hozam nettója.

Szerintem az emberek töb…

#287116 RemegoKez

Szerintem az emberek többsége többet szeretne kaszálni, mint évi 10-20% és ennek megfelelően kockáztat / játszik...

Persze (ugyanezen) emberek többsége az év végén már örülne a 0%-nak is. :-)

#287112 rbbj11 Előzmény: #287111

igen, de az bruttó. Levonandó az adó és kezelési ktg-ek, amik a tartós bef.-nél is fellépnek.

tehát marad kb. nettó 13-14% belőle

és ez csak magyar viszonyra vonatkozik, ahol az infla is relatíve magas

#287111 wizes Előzmény: #287107

Több helyen olvtam, hogy a tartós befektetések legmagasabb hozama 2x-ese elfogadható a trédernél, ez most kb olyan 20% lehet .

Én ennél többet akarok.

#287110 rbbj11 Előzmény: #287107

hát az pl. a németeknél kb. nettó éves 10%, és nem a mostani alacsony kamatkörnyezetet vettem figyelembe...

#287108 rbbj11 Előzmény: #287105

de személyes véleményem, h. "hideg, üzleti nézőponttal", mindenféle hazárdírozás és játékszenvedély nélkül az évi átlag 15-20% akármelyik devizában, akármelyik ország befeketetőjének, különösebb megerőltetés nélkül elérhető.

#287107 BudFox Előzmény: #287103

Tisztes hozam szerintem a banki kamat kétszerese ? talán ez lehet...meg ennél több.

ezt össze lehet hozni ha valaki betartja a szabályokat..csak a kapzsiság nagyobb úr sokszor.

#287106 wizes Előzmény: #287102

Én egyértelműen keresni is akarok vele, de tudom a tanulás sokban van, és nincsenek öngyilkolászási hajlamaim ha bukom.

Kielemzem és megnézem az okát. Többnyire tudom is: saját hibám - kényszerkereskedek vagy nem lépek ki időben hanem bízom a fordulásban,-

Ma is buktam pont annyit amennyit tegnap nyertem, pedig ha délelőtt realizálok akkor pont dupláztam volna. Aszem szigorú szabálynak be kell hoznom egy összeghatárt ha azt elérem akkor nincs mese realizálás hacsak nem épen száguld.

Ma már reggel pont ezen spekiztem erősen mert régóta gondolkodom ezen, a mai nap eldöntötte: nincs mese: szórás ha illeg-billeg és én elértem a kitűzött nyereményt. nem célárat-.

Az más tészta, azt szoktam alkalmazni és akkor majd mindíg jól jövök ki belőle.

#287105 rbbj11 Előzmény: #287103

mérhetően/jelentősen (mondjuk min. 2-3%-kal) a banki kamatok és hosszú kötvényhozamok felett.

#287102 rbbj11 Előzmény: #287101

az az örök kérdés sztem, vki pénzt akar keresni a tőzsdén v. játszani. Tisztes hozamot hozni tőzsdén több egyszerű, köztudott módszerrel is lehet. Játékkal, az adrenalint szándékosan keresve már sokkal nehezebb a tisztes hozam, persze az igazán tehetségeseknek idő múltával az intenzívebb időráfordításuk a tisztes hozam többszörösét is hozhatja. De sztem aki nem a tisztes hozamért jön tőzsdére, annak úgyis baromira mindegy, mennyit keres v. mennyit nem keres. Mert nem azért csinálja. Ez egyre erősebb meggyőződésem, ahogy egyre több tradert, egyre régebben és egyre szorosabb kapcsolatban megismerek.

#287101 wizes Előzmény: #287074

3x buktam de nagyot. sokat nyertem, de a 3 nagy bukta elvitte. Nem tudtam mikor szórjam ki és 2x a stopom ütött sokszázezerrel de csak 1-2 ft miatt. Ha lejjeb van nem üt ki.

Idén is volt hogy buktam egymillát - görög- aztán másnap visszajött valami 7-800 ezer.

Meg most Kósáékon buktam párszázezret. aztán volt sok kicsi nyeremény és bukta is.

Almás.

Kitaró vagyok!

;<))

#287097 big-ebuy Előzmény: #287096

igen ki bikán kezd ált ez van....gyorsan nyer,mert ők csak felvárják....de utána szokott lenni vérmedvén egy szép visszafizetés ....:)

hát én vérmedvén kezdtem ....

#287093 Kitano Előzmény: #287088

Mert nem shortoltál, Herceg. Pedig a zavargók legalább fele tőzsdei tarder volt, aki hatit shortolt. :-))) Én 98-ban kezdtem a szakmát az orosz válság idején, akkor még a broki irodában (Procent). Zalakerámiával dupláztam pár hónap alatt. A kezdők szerencséje. :-DD

a mai nap csudálatos vol…

#287092 Very Mary

a mai nap csudálatos volt...kiugrottam longból...kiugrottam shortból...mint a szélkakas vazz :-)

most meg itt nézegetek pozi nélkül...pedig újra longot akartam csak elbámészkodtam a zárót...

szerk.: lehet inkább pihennem kéne pár napot...

#287089 big-ebuy Előzmény: #287075

http://www.portfolio.hu/rendezvenyek/eloado.tdp?eid=760&id=54

csilla,IDE JUTHATSZ VAGY A TUCKER vagy milyen,TEKNŐS TECHNIKA 200DOLLCSIBÓL X MILLIÓ:)

A csökkenõ hullámok a tõzsdéken mindig erõteljesebbek, mint az emelkedések, így zuhanó piacon rövid idõ alatt rengeteget lehet keresni, de persze a pontos idõzítés roppant nehéz.

Az elmúlt években Birger Schäfermeier kereskedése sokkal kiegyensúlyozottabbá vált. Régebben agresszívabban tradelt, ami hatalmas nyereségeket eredményezett, de ezzel szemben a veszteségei is nagyok voltak. Most már sokkal inkább a kereskedés mentális aspektusaira fókuszál, ami sokat segít abban, hogy nyugodtabban reagáljon a piac változásaira. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy ne lépjen azonnal, ha a helyzet úgy kívánja, mindössze a nagyobb hoz