akkor Te se 2006ban kezdted, bár akkor volt novotradem(geni) 380ról.... Akkori május-június durva volt, de azt stop miatt megúsztam, őszi zavargásokon szívtam nagyot, de úgyse lett rossz az év... :)
akkor Te se 2006ban kezdted, bár akkor volt novotradem(geni) 380ról.... Akkori május-június durva volt, de azt stop miatt megúsztam, őszi zavargásokon szívtam nagyot, de úgyse lett rossz az év... :)
nekem első évem lett eddig a legjobb...
naív kezdőként azért Genesissel csináltam egy duplázást...megmég jött hozzá kis Phylaxia nyeremény is :D
úúú azok a régi szép idők...bármit vehettél mindennel csak keresni lehetett..szinte :-)))
Nem igazán a kívánatosabbik előfeltétele az igazi tréderré válásnak ( kivéve extrém mentalitásuakat ), de azért valóban segít az emberen, hogy jobb magaviseletet szerezzen magának, ha már egyszer bent maradt a suliban :-)
a remény hal meg utoljára, én is sokat remélek a jövőtől. azért tanulok, hogy okosabb legyek, meg mire megtanulom, tanulhatom a másik verzióját:-)
egy év alatt az gáz, főleg emelkedő piacon. Nekem első évem 35% feletti nyerő lett, pedig volt akkor is egy 40%os oti esés...
szerk: hati longot megtartottam a végén.
nem de aki képzi magát és nézi ,annak elméletileg olyan 4év,persze ez trend függő is,mert mi pl ki 2008 körül kezdte ,az megint vérfűrdő,aki meg pont 2009 márciusa körül,arany bánya .. DE HA NEM TUDJA STOPOT ILL MIT CSINÁL PIAC EGY VÉRMEDVÉN,KÖNNYEN NULLÁN VÉGEZHETI...most aránylag jó tanuló időszak van...közepes mozgások max
óóó, de sokat reméltek a jövőtől...:)
Ezen már túl vagyok!
Sőt a tulajdonképeni 2x majdnem lenullázáson is!
Tudtommal ez is előfeltétele az igazi tréderré válásnak! ;<))
Én gyorsan alszom, gyorsan tanulok és gyorsan felejtek!
Szupergyors vagyok!
o)))
ja :)nem 24év,kinek nem jön be 4év után ,ott már nézzen kőrbe
Ez sem törvény szerű, mint ahogy az sem, ha valaki 4 éve tőzsdézik, hogy jó tőzsdés....szerintem....
:-)
Egy évig nincs sok baj. Aztán jönnek a problémák csak igazán, kettő, három év után. Dobod te azt a gépet még ki az ablakon.....de az igazán megnyugtató, hogy veszel utána másikat :-)
igen, megnyugodhatsz, akkor vár még pár bukó év ;) :D (re:"megnyugatatott!")
az a kötőjel elütés volt a 2-es és a 4-es között :-P
Húúúúúúúú!
Ez megnyugatatott!
o)
Még csak 1 éve nyomom a gépnél.
bocsi, hogy eddig nem válaszoltam, elvoltam a foglalva, hogy zárjak. nem vagyok elkeseredve, sőt, nekem nagyon is tetszik a tőzsde, sokkal jobban, mint bármelyik biztosítós megtakarítás...meg nyugdíjpénztár.
Azért is tanulok, mert én magam szeretném kezelni a pénzemet. Mivel nem olyan mennyiség, hogy segítség kellene..aztán még ebből lehet több is persze.