holnapra kiderül mekkora erő van benne lefele....én bízom most benne.
tegnap elég nagyot emelkedtek, ma meg minden piros...realizálók is felébrednek...szóval most eléggé nyugodt vagyok.
holnapra kiderül mekkora erő van benne lefele....én bízom most benne.
tegnap elég nagyot emelkedtek, ma meg minden piros...realizálók is felébrednek...szóval most eléggé nyugodt vagyok.
várjuk meg a nap végét.... nem érzem azt a nagy pánikolást....
nagyon aranyos vagy., megfogadom a tanácsodat. Egyébként azért kérdezgetek, hogy az irány jó-e, és ha te írtál pü-t akkor válaszolok rá.
amúgyis válaszolnék:-)
Ma egyébként nullán akarok kijönni, és holnapra nem akarok felvenni pozit, tanulni fogok.
Középtávon a Mol mutatja az irányt.....érdemes rá figyelni....
Teljesen igazad van mindenkinek elsősorban saját magára kell hallgatnia és saját képére formálnia a kereskedését és meglátásait!
Azért a City-ben reggel kiadott utasításokat örömmel venném :)
figyu, lenne egy javaslatom számodra
jobban járnál ha elkezdenéd magad képezni a témában, mert így hamarosan eltolod az egész lét a háztól, amit beletettél a tőzsdézésbe
találd ki, h neked milyen kereskedési rendszer tetszik, sajátítsd el a metódusát, gyakorold, tedd bele a saját gyakorlati tapasztalataidat
alakíts ki saját stretégiát, ne a fórum beírásokat figyeld, h ki-mikor-milyen pozit nyitott, mert ezekből a beírásokból nem derül ki számodra semmi
vedd úgy, h ez egy chat szoba
nem tudom milyen jelzések alapján lépsz poziba, de ennek így nem lesz jó vége a beírásaidat olvasva
én is így kezdtem pontosan, ezért írtam amit :)
sztm korai, mai nyerő felét adom vissza mx a piacnak, de akkor már oti short termel :)
Ezt ma nem veszik meg :DDD TUTI :D 10.000 Százalék !!! :-)))
na nehogy már 5 piros adatok megvegyenek...
SP leugrottt - 0,70 % -ra....De OTP -ben még csináltak egy teli oldalas zöld oldalt :DD
Mol -ban azért már jönnek a telioldalas pirosak...ez jó
adat rossz ami várható volt hisz nagyon magasra tették a várakozást:)
nah akkor essünk!:)
ráadtam még...full short majdnem..90 % -os...lehet elment az eszem....de aki mer az nyer !!!
csak a BÉT -en nem :DD
ezt nem nevezném még netnek... iszonyat sok villám volt, mobilnet nem bírta... hatiban 400körüli stoppa nyitottam egy longot. 650 felett bővítenék.
De ha még csak nálunk lenne szar és azt nem követnék...
De elég bármerre szétnézni a világban.
Na mindegy, nem bomlasztok tovább. :)
azt reggel zárta, már hati shortját is... egyedül oti short játszik, peti és erste se meyg, fos a net....
na erről beszélek..
a hüje Londoni alapkezelők nem látják át a helyzetet....csak a jutalék érdekli őket...venni, venni venni...az ügyfelek pénze meg nem számít ha lefeleződik akármikor...
a biztonságosabb pénzkeresés nem érdekes.
Korrigálni ? :D
hisz már 10 % ot korrigáltak felfele :D az nem volt elég nekik ??
eszetlenek...
Én csak azt nem értem hogy a befektetési alapkezelők is látják ezeket a xar híreket, meg minden..nem gondolkoznak el azon hogy most már eladni kéne, realizálni, nem pedig venni ?