Én is adtam neki :)
Viszont holnapra nem szívesen vinném át, lehet, hogy USA ma korrigálni fog ebédikig aztán mehetnek 2% pluszba is :(
Főleg ha Németeknél valaki ma gyorsozni fog zárásuk után!
Én is adtam neki :)
Viszont holnapra nem szívesen vinném át, lehet, hogy USA ma korrigálni fog ebédikig aztán mehetnek 2% pluszba is :(
Főleg ha Németeknél valaki ma gyorsozni fog zárásuk után!
Répcelaki.
Sárváron is van kávéházunk..most éppen innen tolom.
Na mikor kezdenek már bezuhanni ? ráadtam megint...
OTP long: ezért beszélt veled.. értem...
OFF: aszittem te sárvári vagy, Nick egy picit odébb van. :)
Szerintem 23200-23800 között most konszolidálódni fog /oldalazgatunk/ talán alá ill fölé szúrásokkal talán egy 2-3 hétig is bázist építget magának és csak utána fog eldőlni, ha kitör ebből a sávból, hogy merre megy pár ezret. Az ék aljáig várom az oldalazást.
Persze 600 pont nem kevés, de annyiból szerencsés, hogy az itt beragadtak bármely irányba szerintem napok kérdése és legrosszabb esetben is nullában tudja zárni! Az ék alja határozza meg az oldalazás időtartamát.
Herceg is már zárná azt OTP longját..szerintem már felhívta brókerét.
Nick az a szomszéd falu :D
tegnap fuvaroztam haza oda egy bombázó csajt..
ott van a Nick -i műgát pl. a Rába folyik itt..
na de ON
én kíváncsi vagoyk a véleményedre.
REmegőkéz: hát ez nagyon jó:-))
azért az szemétség, hogy tegnap egész nap jöttünk fel, most meg csak egy óra van, hogy essünk:-((
értelmezem: a sok kérdőjel helyén elbizonytalanodik a piac, és biztos, ami biztos merőlegesen átdöfi az alsó sárga vonalat. Ami azért szaggatott, mert gyenge ellenállás.
na de ma még igazából nem történt tragédia. én megtartottam a shortot. eddig.:-)
jah, nagy phasz voltam tegnap, egy méretes péló.... :-(
sírtál-e már ma?:-)))
én még rá is adtam, pedig nem akartam. csak a kezem, az önállósodott....
Van egy érdekes napos képem a BUX1012-ről!
http://www.imagebam.com/image/944dd891379789
kommentáljam vagy mindenki inkább maga vonja le az előítéletét :)
Már megint ott van? Te sem laksz a balcsitól olyan messze. Mi is a neve Nick ahol laksz?