Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#289720 kosami Előzmény: #289709

Minden kicsi vár a sorára, phylben nem hiszek max 6x magasságokig mehet de attól tartok megy le a humi szintjére. Eco is max 120-130 persze kérdés hogy az ujj tulajok milyen nyereséggel szeretnék ránk szórni a remek befektetésüket. Ami megnyugtat hogy nem apportért kapták hanem kp-ért. De majd meglátjuk

#289717 zeeh_ Előzmény: #289709

Téged leszóltak? Ellenem már komplett ördögűzés zajlik. :DDD

Econál ugyanez lesz idővel szvsz. Visszanyomják 60 alá, majd onnan futtatják meg ismét. Könnyebb 5x Ft-ról duplázni, esetleg tiplázni és nagyot kaszálni, mint mondjuk 100-ról 200-ra, esetleg 300-ra felhúzni. Pláne mivel alaposan kitömtek rengeteg embert. Már csak az apport hiányzik a sorból és a phyl sorsára fog jutni.

Phylnél rég volt igazi nagy rally (utolsó futam talán a nyúlbogyós hírre volt), lassan jönnie kéne még a BUX fej-váll előtt szvsz.

#289709 Kissherceg Előzmény: #289681

nagy az átfedés a tulajok között... Tavaly, hogy leszóltak, hogy sose lesz többet 100 alatt :))) sláger gyanus termék lesz... jah

Mondjuk phyl detto, bár ez az 50 alatti régió meglepett, de tetszik, mutyi rally idén csak 1-2szer volt, várjuk a sorunkat...

#286845 kerikoma Előzmény: #286835

Ezen filóztam ex után, hogy volt-e 5 Ft, mert én 6-ra még emlékeztem, de tényleg olyan kavarás van most, ami nekem se tetszik nagyon...

#286834 exmnbs1 Előzmény: #286833

várom már a WC papírok H1-ét

tekintve a kavarásokat vastag mínuszokra számítok