szerdát írtam múlthéten is shortra...
bassz us szivtam már meg én is igy buxxal,nem akarom még eggyszer inkább ki b...tam,valami azért maradt rajta,asztán mennyen a sunyiba ameddig akar.De dax is fura a valami nem fog klappolni csúnyán megbüntethetik.
"trix-et nem néztem hanem az finviz futik, esf és dax trendjét az pedig ÉK."
Ebben én nem látok háromszöget..
Hosszútávon most mindenképpen long én alig várom, hogy 450-en megtudjam venni az első pakkomat!
OTP GYJ-ig biztosan megfogják erőszakolni felfele a piacunkat!
OTP 5700-5800 meglesz Hatiban meg a 24K szerintem, persze nem biztos, hogy tickre !
hirbontóba betettem egy NYTs cikket! Miszerint mi is Gr-ország sorsára fogunk jutni!
na bassz remek,ki is dobtam a bux longokat :) fosok nehogy meginnt bedobják a piacot.
akkor nem voltam még itthon. és sokkal lejjebb álltam. meg korábban is beállítottam, de akkor még nem jöttek le értem.:-(
ilyen szar időben a gazdagok még gazdagabbak lettek és veszik az autókat..én sem tudom visszavenni, már 490-en is álltam:-(
most egy út van felfelé:-)
Most a Német Gyorsjelentések fognak előtérbe kerülni és azok szerintem extra kiemelkedőek lesznek a gyenge €-nak köszönhetően! lsd: BMW
http://www.mfor.hu/cikkek/Nott_a_luxusautok_kereslete__felszokott_a_BMW_profitja.html
Ha így folytatódik az indikátorok ellenállások semmit sem fognak érni!
Csak ne lenne 4% a KT nevetséges
nem tudok megszabadulni a shortomtól pedig már felhoztam 480-ra a visszavételt :(
nézz usa cmf re,kezd tetőzni,,akkor bux is esik,nem hiába nem megy
én is wazze,tegnap elmentem kinti számlán csomó index 35x átéttel odavert:(,:)
én nem is figyelem a sávokat..úgyis csak az SP -t kell figyelni...amikor hirtelen esik mondjuk 0 ról, -0,2 -re, aztán egy percen belül -0,45 % -ra...meg még lejjebb...akkor szoktam ráadni..
ezeket a beszállókat nagyon értem..a kiszállással van a baj, sosem tudom hol kéne abbahagyni, aztán minusz lesz belőle. :D
remélem a buxl beszélsz:))
mindent shortolok:)