messze vannak még azok! :)
igen, megtaláltam köszi. ha pozitív a nap az nekem nem jó...nemtom mit csináljak.
ha most beleveszek..hát passz. pedig még az első órában el kell dönteni a dolgot..
A mai adatok mennyire lehetnek befolyásolóak? Annyiban biztos, ha zöld, akkor megint ész nélkül felfelé.
Szerintem is aztán gyorsan vissza is fognak minket adni! Richter jó jelenése biztos megteszi a hatását!
Nekem fordított a gondolatom..
nyitó kicsit fel, és csorgás vissza, meglátjuk.
Ha van reggel indim akkor otiba beszokom tenni, Ricsi meg ide.
Beraktam oda.
Alapvetően pozitív napot várnak az elemzők.
a reggeli bazi nagy short pakk marad, felsírok kb... így is ott volt még otp shortocska....
pirosak a futik, mi lesz itt ma? most azon gondolkodom, ha Ricsi lenne indi? lécci, hogy nyitóban beleveszek, mivel talán olcsóbb lesz 50 forinttal:-)
nem hinném,hogy nagyon alacsonyan nyitnánk. aztán repül minden felfelé tovább.
én is szeretem a lecsót. van is a hűtőben, meg vett a párom mindent hozzá, csak csináljak:-))
inkább bevásárol és azt vesz, amit szeret, hogy megcsináljam vacsira. ügyes:D
igen, ezt kellett volna, de hát ha nem értek a TA-hoz és itthon egyedül agyalok, délutánra kapkodok...kitörési szint felett? legalább tudom..na,ez van.
Azt ettem vacsira, de tojást én nem szeretem benne. Egy kis szalonna, kolbász, és már jó is:)
de jó lenne egy jó lecsót enni... :) (kolbászosan, tojásosan, sok kenyérrel)
csilla...legalább ha zártad volna, és partvonal...de miért bővítesz árral szemben??? :OO Ráadásul kitörési szintek felett??
én már ma is bőgtem,mert olyan jól kitaláltam mindent, aztán lecsóba ment.
ráadtam, hátha csak egy kamunap volt ez is.
én is ráadtam a nap végén... legfeljebb együtt sírunk :)