alapvetően a többség shortos...senki nem számít itt aug-ban +20%-ra ilyen szintekről, valljuk meg
alapvetően a többség shortos...senki nem számít itt aug-ban +20%-ra ilyen szintekről, valljuk meg
TA szerint ilyen erős BULL rég volt, nem volt mást tenni venni kellett
MEGLÁTJUK!
25K ig illene minimum elmenni, csak a forgalom???? :(
Akkor lehet hogy készülhetsz... Amikor mindenki bullos, nem akkor szokott lefordulni?
én meg nyárra abbahagyom. Komolyan, ha ez is kamu, akkor talán szept. elején se jövök vissza...én már NYUGIS irány nélkül utána nem állok be sehova.
baszki vicc ezek innen lefordulnak :)Most záróban nyitottam bux longot 20-kát persze .
Bocs ez Mol volt
A TA-ból lehet, hogy ez adódik, de a fundából??? ATH???
Besz*rnék az biztos!
Akkor tényleg bebizonyosodik, hogy a tőzsdének semmi köze bármilyen valóságos eseményhez.
Viszont ha ez is most kamu lesz akkor abbahagyom a tőzsdét! Azt tuti!!!
én nem remélem, de a TA és chartból ez adódik. Törtük szignifikánsan a csökkenő altrendet, pattantunk támaszról, MA-k keresztezése, 200 MA felett maradás, MA-k irányba állása, statikus ellenállások felett záró napi gyertya, magasabb aljak, és most már van magasabb csúcs is, és még sorolhanám.
Persze, mint már néhányszor, sztem ujra átverés az egész, és simán lehet, h. mindez semmit sem jelent. De az is lehet, amit senki, magam se hittem 17500-as BUX-nál, hogy innen még 30-40%-ot megy...
igazán sztem 26k se állítja már meg. ATH közelébe kell innen menjen
Hati pont a rés állította meg!
Ha holnap átugorjuk akkor egy szép kis szigetünk lesz és irány a 26K????
USA remélem nem fogja megint bepiszkítani a longos képet!
te máshogy kereskedsz mint én,, de a végeredmény lehet hogy ugyanaz..
én voltam ebben a szériában , az előző 23200 as lejtmenetben 20-24 % nyerőben is...de végül csak 8 % lett belőle....a mostanival meg még elment ennyi...úgyhogy kb. 1 % nyerő lett csak..pff..
duplázni akartam nem jött össze....na innen fordul lefele..na most fordul talán...nem...esze ágában sincs még lefordulni
nagyon kitört az örömködés , én partvonalon vagyok. Nem tudom minek örülnek ennyire piacok.
De amcsik ma tartják ezt zárásig holnap nyitó körül még lehet egy ugrás fel vsz nálunk.
Záróban belecsippentettem még.
Bízom usákiában.
A boldogsághoz való joguk benne az alkotmányukban!
Élnek vele!
o))
20715,23450