Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Pannergy fórum

Re: Hatalmas sztori készül

#29117 Gudakes Előzmény: #29070

Ma azért sikerült vennem hozzá egy jókora pakkot! :)

Bakker, az a bosszantó, a banki befogadáson kívül minden eddig megjelent infó világos volt előttem, de halogattam a vételt, pedig 700 körül a lelkem mélyén már döntöttem róla! :)

TA

#29097 Mercurius

Ja igen még valami, Kissherceg volt oly szíves feltett egy TA Pannergy elemzést:

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/94/Technikai-Elemzes-04.19

Papír szépet emelkedett, Én a realizálás talajára lépnék. 200 napos közel van, rés közel van, támasz messze, sok érv nem szól a long tartása mellett. Másik komoly baj a forgalom hiánya. Kék vízszintesvonalak jelölik a fontos szinteket, azokon vétel aladtuk stop. Nagyobb összeget szerintem nem érdemes kockáztatni, mert most nem a befektetések idejét éljük. 950 felett viszont már boldogság jöhetne longos kollégáknak.

#29075 Mercurius Előzmény: #28660

Praktikus okokból én is inkább Genesisre megyek, ott jóval több a kérdőjel, amire csak személyesen van esély választ kapni, míg a Pannergynél ezeket telefonon is megkapom.

#29070 Mercurius Előzmény: #28613

Nem hinném hogy van már (rész)eredmény. Ez nem úgy megy.

Viszont lesznek eredmények, ez szinte garantált. Az árfolyam a hitel befogadási kérelemnek, a megkezdett fúrásnak, az általános hangulatnak, és a mai jó PR cikknek köszönhető.

#28660 Gudakes Előzmény: #28654

Inkább Genesis lesz, ott kell jobban figyelni az apró jeleket! :)

#28640 Ozzy_ Előzmény: #28632

Nem is várok nagy forgalmat, akinek van az ül rajta, megvárja az eredményeket.

Szerintem egyébként belső körök már tudnak valamit. Nyílván látni már most is, hogy milyen hőfokú a víz a mostani mélységben, meg milyen állagú a kőzet stb. Erről sajnon nem olvasni sehol. Ez a jövő heti újságban van már most megírva. Csak, hogy Ibiza szófordulataival éljek.

#28632 Gudakes Előzmény: #28613

Nem hiszem, hogy a fúrási eredmények mutatkoznak. Szerintem a pozitív cikk hatása, nem nagy a forgalom.

Megérzésem szerint a közgyűlésen lehet szó a fúrási adatokról.

#28613 exmnbs1 Előzmény: #28526

igen ott a lényeg a cikkben, belevágtak a fúrásokba, és az első fúrás a napokban fejeződik be vagy be is fejeződött? Tudják már az eredményt egyesek azt látni az árfolyamban vajon?

#28568 Gudakes Előzmény: #28558

Sziasztok!

Én is elszúrtam, mert délután a PE pakkom duplázását terveztem, de mára általános esést éreztem, így visszavontam a megbízást. :)

#28558 Ozzy_ Előzmény: #28526

még a végén limitre küldik én meg anyázok, miért nem vettem bele tegnap, pedig annyira rajta volt már az ujjam...

Re: Itt az erősítés.

#27728 exmnbs1 Előzmény: #27650

ez így van. És nemcsak veled.))))

Viszont Guda, adós vagy a speki lélektan topik nyitóval.

Osszátok be a kgy-t egymás közt

#27725 Alter Előzmény: #27574

Beteszek az Alter: DELPHOI blogba egy chartot-kellemes böngészést :)

#27720 Gudakes Előzmény: #27719

Az összeesküvés-gyanakvósoknak bizonyára meg van erre is a nyomós érvekkel támogatott, tutibiztos koncepciójuk! :D

#27719 Mercurius Előzmény: #27708

Persze. Genesis de. 10h és délig tuti eltart, Pannergy meg 11h, mivel a 10h-s határozatképtelen lesz... ;-)