Regisztráció Elfelejtett jelszó

PETI

Re: BET export

#287293 _pda_ Előzmény: #287291

valami olyasmi maradt meg, h a BUX az egyetlen olyan instrumentum, aminek nem tárolódik az adata sehol, csak a pillanatnyi értékek vannak a PETI-ben

tehát meg lehetne oldani az importját de ahoz folyamatos logg kellene

a Te megoldásod valószínűleg áthidalná ezt a problémát, amennyiben jól értem a metódust

#287289 _pda_ Előzmény: #287264

elég jól hangzik :))

ha még bux real is lenne az amiban, szerintem imába foglalnák többen a neved

bár ennek egy speciális akadálya van, ha jól rémlik, clownfishel történ levélváltásunkból

#287264 lukit Előzmény: #287260

A plugin lenyege az lesz, hogy egyreszt "netrol" le tudja majd szedni a BET reszvenyek regi adatait (nem kell majd uj adatbazishoz a raklap peti-s txt-t importalni), masreszt kesleltetett vagy valos ideju tick-eket ad. Mintha clownfish-ed vagy petiexport-od lenne, csak ehhez nem kell peti. A tick-eket mar mentem, az Amibroker fele a plugin kesz van, csak a ketto koze kellene valami webservice-t takolni.

#287260 _pda_ Előzmény: #287234

remek, köszönjük, bár én mindíg mentek este de közbejöhet bármi :)

a plugin miről fog szólni?

BET export

#287234 lukit

Elinditottam a sajat exportos oldalamat: http://bet.rozsomak.hu/export/ . Zaras utan automatan generalja a peti-s exportfile-hoz hasonlo koteslistat. Hasznaljatok egeszseggel:)

Keszul egy Amibroker-es plugin is.

Saruman eddigi es jovobeli munkajaert pedig respect.

véletlenül felülírtam a …

#285024 RemegoKez

véletlenül felülírtam a tegnapi peti exportomat, vki fel tudna dobni egyet?

Köszönöm

Re: Dbetűig hiányoznak a részvények, a BUX1012vel együtt

#284823 Hathor Előzmény: #284425

Zabás adott egy verzió letöltést ma, azóta megy minden.

Köszi

Re: DT TDT

#284815 lukit Előzmény: #266966

"A rendszer nem különbözteti meg a Normál, DayTrade illetve Technikai Daytrade-ben vásárolt papírokat. A párosításnál mindig a készletértékelés módja a mérvadó. Így előfordulhat, hogy egy Normál megbízással vásárolt papír lesz egy TDT eladással párosítva.

A FIFO, LIFO készletértékelés szerinti vétel-eladás párosításokat a rendszer tőzsdezárás után véglegesíti. Ezért ha előszőr LIFO készletezéssel DT vagy TDT eladást indítunk és ezen a napon később ugyanebből a részvényből vásárolunk is, akkor ezeket fogja összepárosítani, mivel ez lesz az utolsóként vásárolt részvény az adott napon. Az eladás után viszont még úgy látszik, mintha a készleten lévő részvényekből adott volna el a rendszer. A LIFO módon történő Normál eladási megbízásoknál viszont az eladás pillanatában ténylegesen készleten lévő legutoljára vásárolt értékpapírokat fogja eladni a rendszer (ezek lehetnek akár DT vagy TDT vásárlások is)."

Peti FAQ.

Re: Dbetűig hiányoznak a részvények, a BUX1012vel együtt

#284425 _pda_ Előzmény: #284408

nekem megy rendesen az update óta, mondjuk ez a 2 egzota nincs bejelölve nekem

Dbetűig hiányoznak a részvények, a BUX1012vel együtt

#284408 Hathor

Sziasztok!

El voltam utazva, hétfőn voltam első nap és le kellett töltenem a 07.20-i PETI frissítést.

Na most azóta kerinfomból eltünt Démászig minden.. illetve csak az Állami nyomda, meg BUX1012volt nekem ott berakva. Szóval az egész PETI kereskedési rendszerből, Globális szűrésből hiányzik a BUX1012. tegnap kicsit sajnáltam, mert volt egy két jó setup, amit leteszteltem volna.

Itt a kép petimről: karikás részen hiányzik a 1012könyv, grafikon.

http://www.postimage.org/image.php?v=PqcC7D9

Írtam a rendszergazdáknak, akiket írt a letöltő program, ha gond van írjak nekik, de semmi válasz.

Este kínomban megnéztem webbrokeren keresztűl, ott meg volt 1012 a kereskedési rendszerben, sajnos az nekem nem annyira átlátható, nem szoktam meg, de ha más nincs, jó lesz az is, ha valamit lépni akaraok.

Kérdés, hogy másnál nem volt ilyen probléma?

Ja és azt írja 1012re, hogy valszeg kivezetett termék! ??