Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
A plugin lenyege az lesz, hogy egyreszt "netrol" le tudja majd szedni a BET reszvenyek regi adatait (nem kell majd uj adatbazishoz a raklap peti-s txt-t importalni), masreszt kesleltetett vagy valos ideju tick-eket ad. Mintha clownfish-ed vagy petiexport-od lenne, csak ehhez nem kell peti. A tick-eket mar mentem, az Amibroker fele a plugin kesz van, csak a ketto koze kellene valami webservice-t takolni.
"A rendszer nem különbözteti meg a Normál, DayTrade illetve Technikai Daytrade-ben vásárolt papírokat. A párosításnál mindig a készletértékelés módja a mérvadó. Így előfordulhat, hogy egy Normál megbízással vásárolt papír lesz egy TDT eladással párosítva.
A FIFO, LIFO készletértékelés szerinti vétel-eladás párosításokat a rendszer tőzsdezárás után véglegesíti. Ezért ha előszőr LIFO készletezéssel DT vagy TDT eladást indítunk és ezen a napon később ugyanebből a részvényből vásárolunk is, akkor ezeket fogja összepárosítani, mivel ez lesz az utolsóként vásárolt részvény az adott napon. Az eladás után viszont még úgy látszik, mintha a készleten lévő részvényekből adott volna el a rendszer. A LIFO módon történő Normál eladási megbízásoknál viszont az eladás pillanatában ténylegesen készleten lévő legutoljára vásárolt értékpapírokat fogja eladni a rendszer (ezek lehetnek akár DT vagy TDT vásárlások is)."
Peti FAQ.
Re: Dbetűig hiányoznak a részvények, a BUX1012vel együtt
El voltam utazva, hétfőn voltam első nap és le kellett töltenem a 07.20-i PETI frissítést.
Na most azóta kerinfomból eltünt Démászig minden.. illetve csak az Állami nyomda, meg BUX1012volt nekem ott berakva. Szóval az egész PETI kereskedési rendszerből, Globális szűrésből hiányzik a BUX1012. tegnap kicsit sajnáltam, mert volt egy két jó setup, amit leteszteltem volna.
Itt a kép petimről: karikás részen hiányzik a 1012könyv, grafikon.
Írtam a rendszergazdáknak, akiket írt a letöltő program, ha gond van írjak nekik, de semmi válasz.
Este kínomban megnéztem webbrokeren keresztűl, ott meg volt 1012 a kereskedési rendszerben, sajnos az nekem nem annyira átlátható, nem szoktam meg, de ha más nincs, jó lesz az is, ha valamit lépni akaraok.
Kérdés, hogy másnál nem volt ilyen probléma?
Ja és azt írja 1012re, hogy valszeg kivezetett termék! ??