Ki jegyezte be a "Hedge Fundot"? Ki az a Trader Team? Ki menedzseli?
ki vannak mutatva tulajdonosonként a részesedések?
ezekre a kérdésekre sem válaszolt senki
Ki jegyezte be a "Hedge Fundot"? Ki az a Trader Team? Ki menedzseli?
ki vannak mutatva tulajdonosonként a részesedések?
ezekre a kérdésekre sem válaszolt senki
A hozzáférést szerette volna
Akinek van az hozzá tud férni
Tehát Maryke nem lehet az egyetlen
Tényleg, az is ott volt még először, hogy csak Mary tud hozzáférni a számlához.
Lehet, hogy már csak Dlph tud hozzáférni megint, ezért törölte a Mary-ke ezt a részt. :))))
akkor tényleg nem szép, amit csináltok, hisz nem került elő továbbra sem hiteles károsult, és ti sem vagytok azok
mondjuk az érdekes történet, ha pozíciókban maradt stop nélkül a sajnálatos esemény előtt/után...
anno a pf-en nekem volt a legnagyobb szám a csajokban a balhékor
azóta nem követtem a pasi "munkásságát", most a "halálhírre" és főleg herceg Hát...-jára ránéztem a Felkérésre és akkor láttam, hogy bizony voltak itt mások is
nekem csak mesélték az egészet, nem tudom a válaszokat
Vagy az a pénzintézeteknek szólt?
Bank of Nyulban olvasgatják mary-két és jelentkezik a pénzintézet?
Nekem volt egy barátom, akinek szintén a halála után derült ki, hogy csak a tág baráti körben is szinte mindenkinek komoly összegekkel tartozik, összesen százmilliós nagyságrendben. Meg még azon kívül is sokaknak sok pénzzel. Minden egyes ember azt hitte, hogy ő az egyetlen kiválasztott, akinek lehetőséget nyújt, hogy látványosan magas kamat fejében finanszírozza a vállalkozását. Én végig láttam, hogy lufit fúj, nem is adtam neki soha kölcsön üzleti alapon, ha jött kérni, mindig mondtam neki, hogy ha nagy a baj, adok neki pénzt, de nem a kamatért, nem üzleti alapon, hanem barátságból, segítségül. (Ő egyébként egy fantasztikusan szeretetreméltó ember volt az üzleti ügyeitől eltekintve, a mai napig hiányzik.) Én vagyok az egyetlen, akinek nem maradt adósa, nekem mindig visszahozta a pénzemet. Utólag sokan kérdezték, hogy ha láttam, miért nem szóltam nekik. Miért, ti mondtátok, hogy kölcsönadtatok neki? Ja, az igaz....
tamasiaron, exmnbs1 , princ stb.: én miért nem kapok a kérdésemre másodjára sem választ?
"Bárki, aki tudja, hogy hol van megynitva a hedge fund számla, kinek a pénze landol rajta, van hozzáférése is esetleg, feltétlenül és azonnal keressen meg: mary_mirella@citromail.hu
már csak én tudok tenni bármit, de ahhoz információ kell!!!!
Anyone, who knows where the hedge fund account is opened, whoes money is on it, or has a login and password to that account, please immediately send me an e-mail to: mary_mirella@citromail.hu
Now it's only me who can do anythiong about that, but therefore I have to have information!!!!"
És eltünt az angol fordítás is, mi lesz így a külföldi befektetőkkel?))))))
Fenn van több közösségi portálon,van hozzá telefonszám is,pár emailcím,van róla fénykép,élő személy nem értem hogy akinek van pénze a hedge fundban miért nem keresi meg,itt megy a tippelgetés,találgatás,mint van vmi tizenéves fórumozók oldalán,duma van,de senki nem csinál semmit,mindegy csináljátok tovább ha ehhez huzalmatok....én nem szállok be ebbe a kapálózásba.
Isten nyugosztalja a halottakat!
Mi van a hozzáféréses résszel????
Törölte amint látom, még jó hogy idejében lmentettük ide
Igaz, bárki írhat e-mail-t Mary-nek:
"Bárki, aki tudja, hogy hol van megynitva a hedge fund számla, kinek a pénze landol rajta, feltétlenül és azonnal keressen meg: mary_mirella@citromail.hu "
még egyszer kérdezem: miért csak most kerülnek ilyenek a felszínre??? Én voltam az egyetlen, és még herceg, aki néha célogattunk itt (is), hogy több a fény, mint a tartalom. Dlph mindig leugatott minket, és h. nézzük csak meg, senki nem áll a pártunkon, így nyilván mi látjuk egyedül így a világon. Mindenki kussolt. Ennyire féltetek tőle? Azért nagy kár ez, mert akkor még lehetett volna tenni, lehetett volna a bepalizottak által közös pert indítani stb.