Ha te mondod.
Miután meghalt, elmondta Mary-nek a jelszavakat. :)))))))
Sztem egy bankfiók vezető nem zárolhat semmit. Csak hivatalos megkeresésre.
nem így van, DLPH-ra és nem mary_m-re bízták, így mit matat a pénz körül?
Igen, rábízta, de ezek szerint már nem tudja kezelni tovább. Ezért kell visszaadni a tulajdonosnak, persze csak ha bizonyíthatóan maradt azon a számlán vmennyi belőle.
a csajos balhénál pár éve nem volt stop, mint kiderült
viszont DLPH honmlapján ott volt Vakmajom írása a szent stopról
Akinek meg van, az kocogjon be oda, beszéljen a vezetővel és elképzelhető hogy simán zárolni fogják a számlát.
Nem a haláleset miatt, mert azt nem tudod bizonyítani, de más miatt igen...
Szerintem tök mindegy ki mennyit bukott a közreműködésével, vagy mennyit nyert , ha rábízzák vkire a pénzüket kezelje, és korlátlan felhatalmazást adnak akkor benne van a pakliban bármi, nem ?
Ez a része mondjuk engem nem is érdekel, csak ledöbbentem mi megy itt.
Akinek megvan a számlaszám, az tehet feljelentést, ha nem kapja vissza a pénzét. Mert van bizonyítéka az átutalásról.
Tudod a furcsa az, hogy reggel meghalt és délután Mary már kiírta a hedge fund oldalra, hogy csak ő tud segíteni annak, akinek pénze van benne.
Szted ha vki meghal, akkor a szerető hozzátartozójának ez az első dolga?
Már bocs, hogy beleszólok. (Én nem vagyok ebben érintve.)
Mit kezdesz egy CIB-es számlaszámmal? (Legalábbis korábban az volt.)
Ha megmondod a számlaszámot, megmondom hozzá a fiókot...
Szerk:
És ha besétál valaki, aki tudja igazolni, hogy ő utalt oda abból komoly ügy kerekedik ki....
Stop mindenhol van, devizánál is.
Ha valaki pénzét kezelem, első a kockázatkezelés, stop használat.
azok a srácokkal se gyere.. :) "átlagon felüli hozamok, szint kockázatmentesen" ilyen szlogen már átverés :)
Idojoska, nyilasi akiket hitelesnek tartanék ha hedget indítanának.
Az nem lehet, mert utalni kellett mindig a pénzt egy számlaszámra. Akik utaltak, azoknak van hivatalos dokumentumuk az utalásról.
Sztem először Mary-vel kellene beszélniük. És ha nem kapják tőle vissza, akkor menni csak tovább.
Jó lenne, ha vki megtudná Mary-től, hogy ez tényleg igaz. És akkor le is zárhatnánk a témát.:(
Pff..
ez az ügy tényleg egyre rondább..
hogy a fenébe tudtak idáig eljutni vele?
Profit.hu-s srácok is így kezdik a mondókájukat, hogy azért már régóta piacon vannak, nyitott poziciókkal játszanak tagjaiknak, nem kell követni, befizetsz, lehet nézni a tradeiket.
Megkérdezik, hogy hány százalék bukást tudnál elviselni, ha Ő kezelné a pénzed?
Minden előadásnál megkérdezik. 10%fölött nem sokan jelentkeznek általában.
Amennyiben 20% mínuszban van a számla, akkor azért már érdemes lett volna kivenni a pénzt nem?
banyaiz:
a részvételőknek, együtt érzőknek igaza van, de nézzük meg a topic címét!
DLPH
Lehet csinálni egy részvét topikot is, de ez általános topik. Buxban nem tudják kibeszélni a dolgot az emberek.
kollégák olyasmire gondoltatok, ha tényleg meghalt, amire sajnos jó esély van, milyen érzés lehet hozzátartozóknak ha esetleg benéznek ide ezeket olvasni amiket ide írtok tisztelet kivételnek.
Kisgyerek maradt utána stb, elég tragikus az egész. Ráadásul pont azzal foglalkozott amivel mi, és jó eséllyel 45 évesen meghalt szívrohamban én inkább ezen gondolkoznék el.