Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dlph

Re: Exmnbs

#284776 tamasiaron Előzmény: #284772

én úgy tudom, hogy nem keveset veszítettek a blogtagok is, a legtöbben mínusz 50% körül voltak, de rengetegen nulláztak is dlph segítségével

#284775 exmnbs1 Előzmény: #284747

egyábként 2007-ben is volt pár shark pf-en, akik a bejegyzések alapján elég nagy játékosok

#284774 exmnbs1 Előzmény: #284772

egyébként sem kósher a felhívás, mert mi van., ha olyan is bejelentkezik aki egy vasat sem adott?

#284772 exmnbs1 Előzmény: #284769

Ők tudták hogy a pénzhez egy személy fér hozzá és nincsenek nyilvántartások?

Mert eféle szinben tünteti fel a Felkérés

És ha marad pénz, akkor az az örökösÓKé

#284771 exmnbs1 Előzmény: #284769

Ők tudták hogy a pénzhez egy személy fér hozzá és nincsenek nyilvántartások?

Mert eféle szinben tünteti fel a Felkérés

És ha marad pénz, akkor az az örökösÓKé

Döbbenet, milyen indulat…

#284770 Ricsi

Döbbenet, milyen indulatok jönnek ki belőletek.

#284769 exmnbs1 Előzmény: #284742

kiket védek? Azokat akiknek nem szolgáltatott és eltapsolta a pénzét

És ami pénz nincs eltapsolva az elsősorban az övék

#284767 exmnbs1 Előzmény: #284747

2007 körül az iwiwre ment több pf-es téma. DLPH kifejtette hogy ő nem fog odamenni, mert ez a NBH adatgyüjtőhelye

aztán DLPH besértődött a "fostalicska" pf-re, és a csaj nyitott fórumot, és ígérte hogy DLPH is jön, mihelyst lesz meghívó

DLPH nagyon kiakadt a csaj magánakcióját utána a pf-en

#284766 rbbj11 Előzmény: #284763

nem nevettem, nem értem, mi ez a sok indulat? Mi történt?

de hogy ezt az űzérkedést honnan szeded? :O

Mondjuk kezd mindenki elkanyarodni dlph-tól, és csaje-val kell egyetértsek, ez már valóban túlzás lassan....

#284765 exmnbs1 Előzmény: #284763

tök jó, hogy él a szla tulaj. szerintem akkor ha nem szolgáltatnak, akár vissza is fizetheti a lét

#284763 big-ebuy Előzmény: #284760

brókernet más öreg,a szerződésbe szépen elrejtették,fújhatom is..AMIT MEG HIBÁT ELKÖVETTEM EGYSZER NE VÁGD HOZZÁM,MERT MÉGEGYSZER NEMFOGOM ..EZ 5ÉVE KÖTETTET ,ÉS NEM NEVETNÉK MÁSON...

DE ŰZÉRKEDSZ más pénzével FEKETÉN wazze ..rbbj-kám

OLYAN JÓINDULATÚ VAGY CSAK NA:)..msn ezért lett delete:(

#284760 rbbj11 Előzmény: #284741

pont te? :) Azért te se vagy makulátlan ;)

valljuk meg, legtöbbünket így vagy úgy megkopasztották már 1x a brókerek és tsaik

Re: nincs cím

#284758 Atesz11 Előzmény: #284756

Nem a Mirella név,hanem ez:Kolák Noémi Zsuzsa

De a 2 név ugyanazt a személyt takarja ezek szerint.

Re: nincs cím

#284756 Princ Előzmény: #284725

A mirella név szerepelt az éves blog számláján? Hát akkor nagyon el akart tűnni a felismerhetetlenségbe, az biztos.

#284742 csaje Előzmény: #284736

Ex: nem kevés károm származott abból, hogy sikerült őt megismernem (DLPH), de ezt még szerintem sem érdemli meg sem ő, sem pedig Mary amit csinálsz.

Számomra DLPH mindenképp halott. Gondolom érthető miért. Aki ezt megjátssza, nem is érdemli meg hogy élőnek tekintsék.

DE: Azt gondolom (többek között Tőzsdenyúl és Phiona okfejtése miatt is, amit magam is osztok szinte minden pontban) hoyg ő meghalt.

Belegondoltál már abba, hogy ha igaz a hír, mégis mit művelsz?

Ha pedig nem igaz. Mégis kiket védsz? Ha már balekok voltak (mint én), most szedjék össze magukat, és húzzanak be egy rendőrörsre. Mi ez az oknyomozgatás? Ez már vicc kategória. És ha megtudod, akkor mi van????

#284741 big-ebuy Előzmény: #284739

bizony senkire,ha elbukja fújhatjátok:)

mind tőzsdébe volt lehet,ott nagy a nyerő ill. bukó..pánik hír bármikor jöhet,ledarál kinti számlát ha nincs stop...

engedéllyel,pszáf számmal se bíznám,se szerződéssel...ugyanúgy ugrik a lé:(ELÉG 1 ÓRIÁSI HIBA ITT 1 PILLANATBA,TÚLKOCKÁZTAT CTR...