Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: huf

#292738 Kriszti@n Előzmény: #292692

szépen rámborították a EBEURHUFTL05 CERTIT :)

mondjuk csak nem ütik ki :)mostmár sávosan veszem lefelé..

#292701 Watford Előzmény: #292694

Én sávoson kezdtem zárni 280-tól, aztán szép lassan elfogyott. Viszont meglepő ez a relatív erő, az is lehet, hogy nemsokára áttöri 275 környékét, ha jól tudom az 50 napos jár arra, meg a korábbi fordulók. Ha áttöri, akkor még lehet venni ts-t simán.

#292692 Watford Előzmény: #291511

eur huf ts certi zárva (228-317, 1 hónapos időtáv), most már indulhat a TL.

ez a sávozás elég jól kiszámolható, csak most nem akar gyengülni...

huf

#290964 potter

nyitogatom a eurhuf certi longokat, de csak nem akar menni.

bivaly erősnek mutatkozik. legalább a 84-t vinné át.

EUR/HUF devizakereszt te…

#290218 Zabás

EUR/HUF devizakereszt technikai elemzése

Az emelkedő csatorna alsó vonala alá került az árfolyam, így elvileg folytatódhatna a forinterősödés, de mindjárt alatta húzódik a 278-as erős támasz, melyet többször tesztelt a napokban. A csökkenő ék alakzat kis módosítással továbbra is él, így nincs eldöntve semmi. Az mindenesetre figyelemreméltó, hogy egyáltalán nem reagál a globális pénzpiaci hangulatingadozásokra. Több korrekció is végigsöpört a tőzsdéken, melyekre korábban igen intenzív forintgyengülés indult volna meg, most rezzenéstelen maradt.

http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/08/EURHUF5.png

Támasz: 278 | Ellenállás: 281,01 (Fibo 100 %)

Re: nincs cím

#285332 fordgtshelby5000 Előzmény: #285056

köszi.....én hétfőn megyek 3 hétre lazítani-de valami azt mondatja velem -hogy a ft-ban erős elmozdulás lesz....lefelé is történhet-de felfelé is 300 irányában.

pf cikk

#285031 ikszf

"Megszorítások nélkül 4,5% feletti hiány is lehet jövőre az IMF szerint"

Ezek mekkora görények. Nem kértek belőlük, hogy próbálják előadni / kikényszeríteni, hogy szükség van/ legyen rájuk.

#284668 matyesz Előzmény: #284601

Akkor kész is a csodaprogram a 300 feletti euróra. Ma vettem kicsit, holnap sztem veszek még hozzá... Jó lesz ez...

#284646 -sabe Előzmény: #284641

ez megy már mióta :(

de legalább nem mondták, hogy csődben van az ország

#284641 fordgtshelby5000 Előzmény: #284601

Ez egy neszesemmifogdmegjól terv...azt jelenti lefordítva-hogy majd a fityisz kezd most már osztogatni a saját hierarchiának....hogyan teremt fogyasztást?hogyan teremt pénzt a használt ingatlanok-az autópiac és a használt autópiac beindításához....hogyan számolja fel a kötbetartozásokat??????stb......ezek az igazi kérdések----a lényegről nem beszélnek---csak ötletparádé folyik szvsz.

Ma délután Orbán V és ko…

#284458 -sabe

Ma délután Orbán V és kollégái beszélnek a jövő évi gazdasági terveikről (rádióban hallottam). Erős kihatással lehet a forintra, ha megint valami hülyeséget mondanak