Én ezt az idősebb jelzőt nem értem.
Eddig akivel találkoztam a fórumról idősebb volt nála, tehát a 42éves kora miatt nem biztos, hogy öreg úr "volt".
Én ezt az idősebb jelzőt nem értem.
Eddig akivel találkoztam a fórumról idősebb volt nála, tehát a 42éves kora miatt nem biztos, hogy öreg úr "volt".
Gondolj bele DLPH image-ébe amit itt ápolt magáról: a bölcs, idősebb, konzervatív értékrendű, sikeres és vesd össze az utóbbi időben történtekkel
Kellett neki a visszaigazolás, még ha kissé szélsőséges módú is (nem egyedi, ki is volt az a zeneszerző, aki megrendezte a kamu temetését és végignézte???
És et csak az egyik ok
ha él, akkor kész ez a fickó, teljesen mélyre süllyedt...de hogy lehet ennyire ... á, ennyire senki nem játszhat mások érzelmeivel...
Pláne, hogy személyes adatnak minősül, és elvileg nem is tárolhatod engedély nélkül. :D
adsl változó ips, annyira meg nem érdekel, hogy foglalkozzak vele mélységiben...
Azért kíváncsi lennék,hogy az admin az IP-k alapján mit lát!:)
Hiába új a reg,ha az IP a régi!
hát sztm él, összes reg új... ha pedig nem akkor idióták mit campelnek itt a neten...
(#18555) Re: Richter celaremeles johet
Értékelés: 0
előzmény (#18554: BuxMasters) | válasz erre | 2010. július 7. - 16:52
A legjelentősebb devizapiaci csalások elkövetői általában olyan nem létező, nem engedélyezett vagy bejegyzett „vállalkozások”, melyek nem, vagy félrevezető módon tűntetik fel székhelyüket, illetve nem teszenek eleget jelentési és elszámolási kötelezettségüknek egyetlen állam intézményei felé sem.
A Plus500 ilyen "kereskedő"
sms bróker. - tiltott!!!!!!
NagyBarnaMacko
talán az ip cím ellenőrzéstől tart, mert már le is lépett
Ha arra gondolsz én nem vagyok károsult, de itt jelentkeztek már
Verekedéssel fenyegetőzni szintén DLPH-s szokás
Az adathalászat újabban legális? Már ha tudsz olvasni, keress rá....
És linkeld a Hegde Fund bejegyzését is!
Nekem szimpatikus volt dlph. nyugodjon békében.
De te exmnbs1 nem annyira. Annyit tudsz
vádaskodni,mocskolódni,nem tudom, van e valami
bizonyítékod rá.
Szívesen átrendezném az arcodat.
Találkozhatnánk valahol?