Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dlph

Re: a véleményem

#284290 Ozzy_ Előzmény: #284289

A kölcsön pénzért. Már ha volt róla papír egyáltalán.

Ha nem volt papír, akkor trükkösebb, mert akkor minimum, az kell, hogy több ember is megjelenjen, akik kölcsön adtak, lehetőleg tanúkkal. De mivel papír nélkül összeget se tudni ez így elég gázos.

#284288 Ozzy_ Előzmény: #284022

Az örökös csak akkor felel a tartozásért ha nem mond le az örökségről.

Azaz, ha a tartozáson kívül más is van, amit érdemes megörökölni és nem mond le az örökségről, akkor ki kell fizetnie a tartozásokat, egyébként állam bácsi fizet, ha fizet.

Re: nincs cím

#284082 Zabás Előzmény: #284078

Annak viszont örülök, hogy ismét látlak, most mát igazán aktívabb lehetnél az FX topikban! HA csak napi 1 bejegyzést csinálnál akkor is 100% visszatérés lenne!

Sziasztok. Akiket kár ér…

#284078 Sanguis

Sziasztok. Akiket kár ért tegyenek bejelentést a megfelelő szervnél. Nem a "magánnyomozás", és "önbíráskodás" a helyes út. Nekik meg vannak az eszközeik, hogy megtalálják, pl. IP cím alapján, ha otthonról netezett.

Mivel nem ismertem sem DLPH-t, sem a családját kimaradok a részvétnyilvánításból, de sajnálni sajnálom, mint mindenkit akire sort kerít a Kaszás, amennyiben tényleg meghalt.

Re: kisherceg

#284077 Kissherceg Előzmény: #284072

akkor hallgattam rá először és utoljára... Életem első nagy buktája lett a történetből.

Re: kisherceg

#284050 Kissherceg Előzmény: #284040

mutasd már meg kit reklámoztam ottani bejegyzésben... Azt hiszem 2007óta csináltam dlphval együtt a blogot, aminek ötletadója Én voltam, megvan még emailezés is...

Nem véletlen, hogy ketten maradtak zuzzoval, maradjunk annyiban, nem kívánom magyarázni a hazugságaid...

Azt pedig, hogy Én korrektségem vitatod, legyen bizonyíték ez az oldal és látogatottsága. No szevasz...

#284044 exmnbs1 Előzmény: #284041

Mary kielégít? Olvass Babanetet, sikerült 900-ért felhajtani hálóingeket attól ír, bérelt lakásba készült.....

Az hogy Infinityt linkel, ne tésvesszen meg senkit

#284041 Zabás Előzmény: #284035

Majd Mari kielégit mindenkit, csak hagyjátok már abba! Olyanokról vitatkoztok amiről senki nem is tud semmit!

Gondolom volt valami szerződés a pénz átadása-átvételéről, ezt a tartalmat meg ismeri valaki? Ha nem volt semmi akkor ennyi erővel gyújtósnak is használhatta volna a bankjegyeket. Ügyvéd/közjegyző ellenjegyezte? Először ezeket kéne tisztázni utána lehet okoskodni, mára már az sem biztos, hogy elhunyt! Kéne pár dolgot tisztázni, nem pedig X-aktákat gyártani!!!

kisherceg

#284040 Ktktkt

"Olvasók többségébe kialakult egy felületes kép, amit látni engedtek, mélységi ismerethez keveseknek volt esélye"

te sem az igazi arcodat mutatod. A közös blogon blogtársként nem sok írásodat ismerhettük meg,ezek miatt mennetek is kellett. De reklámozni szerettél oda járni,cégeket,brokercégeket,

amiért Dlph ki is osztott. ott teljesen más hangnemben beszéltél…

Mit össze nem tudtok oko…

#284034 Zabás

Mit össze nem tudtok okoskodni a semmin! :)

Ha aktív ez a Mari? Miért nem kérdezi meg valaki, hogy mikor és hol lehet elbúcsúzni tőle?

És végre pontot lehetne tenni a szomorú eset végére.