Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dlph

Re: nincs cím

#283561 Kissherceg Előzmény: #283559

akkor az aztán végtelenül hiteles.... :) Én, mint volt íótársa több fogalmam van a valóságról, mint kifele pulikált dolgokról....

#283557 Hathor Előzmény: #283453

Hello!

Én is szombat este jöttem vissza és olvastam a hírt, nem reagáltam, mert nem hiszek még benne.

Ma reggel néztem a fókuszt és abban volt, hogy vagy 40személyről készítettek ilyen rémhírt mostanában. Köztük volt Nicholas Sarkozy, és a Whiskys is

#283550 Zabás Előzmény: #283545

Szerintem sem kamu, ahhoz kicsit morbid lenne, elég ismert volt tőzsdés körökben hamar kiderülne az átverés és utána nagy lenne a megvetés az elismertségét nem hinném, hogy így kockáztatná. Senkinek sem jó a családjának sem.

Amúgy az aktív sport nem zárja ki sajnos a szívinfarktus lehetőségét.

#283542 rbbj11 Előzmény: #283375

én meg nem mertem ezt beírni...bár ad1 sztem se olyan téma, amivel a saját blogján vki kamuzna, ad2 ha eltűnés volt a cél, azt a lecsúszási szintet meg nem tudom elhinni...

DLPH

#283472 gabesd

Mélyen megrendített a váratlan, szomorú hír. Ezúton is őszinte részvétem a családnak a mély, fájdalmas gyászban!

Emlékedet hálával őrzöm, ameddíg élek.

gabesd

Szijjasztok! Most jötte…

#283453 Pityke35

Szijjasztok!

Most jöttem haza a nyaralásból és a kendvenc hozzászólás témában a Dlph topik mellett 75 db hsz volt! Nem gondoltam mikor megnyitottam h ezért! (egy zaftos vitára készültem)Megdöbbentem, és részvétem a családnak! :(

Amióta tőzsdézem és fórumozok Őt mindig figyeltem....volt h a pf-en csak az Ő hsz-eit olvastam vissza egy adott napon! ...

#283439 big-ebuy Előzmény: #283405

egy teória részemről ha élne...lehet kipróbálta ki ,mit gondol róla,mert érzékenynek-érzékeny volt,ezt leszűrtem a habitusából a fórumokon és sose tudni ...SZTEM IS ÁLHÍR... konkrét temetési időpont ilyenkor már ott lenne a blogon 2-3 nap alatt megjön a való életbe egy ilyen hír

#283405 kerikoma Előzmény: #283396

Sziasztok!

Nyaralás közben bepillantottam és teljesen kész vagyok. DLPH véleményeit -bár sokszor másképp láttam- mindig szívesen olastam. Nyugodjon békében.

Whiskys szintén megdöbbent. Remélem a tettes szintén a börtönben fogja végezni.

kösz kerikoma a lehetőséget a fórumozásra.

Mindenki vigyázzon magára!

Sziasztok!

Zimbabwe

Ha a hír igaz, akkor a m…

#283400 Ozzy_

Ha a hír igaz, akkor a magyar tőzsdei fórumozás egyik legkarakteresebb emberét veszítettük el.

Részvétem!

#283395 Balázs István Előzmény: #283382

Én sem hiszem el az ilyesféle spekulációkat. Ha ki akart volna lépni a mókuskerékből, egyszerűen meg tudta volna tenni. Nem tréfa az ilyesmi, hölgyeim és uraim!

Szerinem meg nem kell re…

#283391 hosszhuszár

Szerinem meg nem kell regényt írni, mert ezek, csak feltételezések, meg kellene várni, míg valamelyik verziót igazolja valaki, mert addig csak mocskolódás ez, ami nem szép dolog, szerintem.......

#283386 exmnbs1 Előzmény: #283381

A nagybátyám felesége panamai származású. A szomszédjukban feltünt a hajóbalesetben eltünt bankár, majd a családja.

#283382 Csokigyáros Előzmény: #283381

értem... rövid ideig voltam vele kapcsolatban, de nem hinném hogy ezt a megoldást választotta volna...