Nagyon régóta olvastam, személyesen nem ismertem. Bárki mondhat bármit, de nálam segítőkészségből, emberségből jeles volt! Hihetetlen, felfoghatatlan ami történt....nyugodj békében....
Nagyon régóta olvastam, személyesen nem ismertem. Bárki mondhat bármit, de nálam segítőkészségből, emberségből jeles volt! Hihetetlen, felfoghatatlan ami történt....nyugodj békében....
Részvétem a családnak.
:-(
R.I.P.
Mindig a jók, a fiatalok mennek el, barátaim becsüljük meg az életet, a hideg is kirázott, hogy ilyen fiatalon szívinfarktusban eltávozott egy bajtársunk, vagy inkább mondjam úgy, hogy spekuláns társunk. Szomorú nap ez a mai.
Szörnyű ha fiatalok mennek el. Ismeretlenül is őszinte részvétem.
Öszintén sajnálom szegényt..........nyugodjék békében.
Azt hiszem, megérdemli, hogy a temetésén részt vegyünk.
Valaki csak elmondja, ha tudja, mikor, és hol lesz......
Sajnálom Őt.
Igy ismeretlenül is részvétem DLPH -nak.
Bár nem ismertem közelebbről az írásait néha elolvastam..mindig hasznosakat írt...
hiányozni fog.
Megdöbbenéssel és mély fájdalommal olvastam a "hírt"!
Öszinte részvétem minden közeli barátnak, családnak és ismerősnek!
Isten Veled "NAGYMÁGUS"!
részvétem
azért nem kell köré misztikumot építeni, mert felesleges. Halottról vagy jó vagy semmit, jóból meg bőven elég lesz, stockyt meg másért hagyta el.....
Sokat nem tudsz a dologról....
Nyugodjon békében.
Úgy gondolom Ex, ezt be kellene fejezned mindkét fórumon.
Elment.
Nyugodjon BÉKÉBEN.
tavaly évelején, miután a PF-ről x-edszer kitiltották, nyitott itt egy topikot
Megkérdezte, kinek milyen árfolyamcélja van. A kezdők persze nagyobb hozamokról álmodoztak.
Majd közölte, hogy mindenki célja megvalósulhat, ha tartja a papírjait. A tanács igen hasznosnak bizonyult, mégis belekötöttek többen. Mire ő bejelentette, hogy elhagyja a SY-ot, akkor azért támadták hogy neki kötelessége folytatni itt a nagyon érdekesnek indult blogját.....
Csak most olvastam a hírt, meg is döbbentett alaposan. Tisztánlátása máris hiányzik. Egy életerős ember, kiváló koponya távozott, Isten nyugosztalja.
DLPH, a blogalapító, a tőzsdei oktató, a vitapartner, aki sokszor kiállt másokért. Mary_m verseiből egy másik arcát is láthattuk. Meg vagyok döbbenve a hír olvastán, nagyon megrázott. Nyugodj békében.....