Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#284394 fordgtshelby5000 Előzmény: #284335

igen-már usa is 5 napja plusszos---meglátjuk-egy biztos-az elemzők össze-vissza beszélnek---itt sajna a TA i sokszor már semmit sem ér!

#284335 ikszf Előzmény: #284321

Mi van ott 275-ön? Nálam naposon két erős támasz is 272,5 körül-re esik. Szvsz azon nem megy át.

Szerintem önmagában ebből az IMF történetből nem tudnak olyan negatív sztorit faragtatni a médiával, hogy semleges, vagy enyhén pozitív hangulatban is elszaladjunk 300 fölé. Majd ha elromlik a hangulat, akkor könnyebben csúszunk odáig :)

#284321 fordgtshelby5000 Előzmény: #283567

hát-nem örülök-csak részben-korán zártam a swapom....azt hittem már most elindul az imf miatt 305 irányába....na mindegy....akkor várunk----280 alatt elvileg 275-ig szabad az űt....ez a 282 egy keményebb ellenállás----vélemény?pro és kontra?

#283495 fordgtshelby5000 Előzmény: #283337

Eddig emelkedős-nem nagyon-de megyeget......meglátjuk...a román sztory azért elgondolkodtató...még sem olyan forró a kása????

#283337 fordgtshelby5000 Előzmény: #283289

Igazságod van-köszönöm---egyébként valóban 288-ról fordult le és zárt 286.50-en.....hétfő lesz érdekes...2 leminősítés is beigérve...telekom adó...robin hood adó...jön az ingatlanadó is???????csak majd helyiségenként fogják beszedni????

#283208 JP Előzmény: #283201

Jah, fárasztom itt magamat.

Szűkösek a lehetőségek, ezért örjöng összevissza a forintplacc.

Nem, biztosan nem én vagyok a rafisperes.

Jó hétvégét neked is. Adio'

#283202 fordgtshelby5000 Előzmény: #283193

rapszodikus a piac-szoktam olvasni elliotosokat---szegények csak kapkodják a fejüket-amíg ingyen pénz van nagy esés nem lesz szvsz---bár a világ funda eléggé ramaty--de a spekik világa vagy long-vagy short-csak az irányt kell eltalálni!

#283201 fordgtshelby5000 Előzmény: #283184

Mintha TE írtad volna valahol ,hogy még 2008-ban perben álltál a rafival...ha nem akkor bocsánat érte!

Amit leírtál-egyetértek-csak éppen a kiszámíthatstlaság egy átlag állampolgár számára-most nem rólunk beszélek-akiknek több kevesebb tőkéje jut ilyen úri huncutságra is-mint a tözsde-----nagyon meg fogják sínyleni...és ha bedöl az autópiac után az ingatlan piac is ilyen brutálisan----a kereskedelem-is ezen az úton halad----nem lesz adófizető-és onnan egy megoldás lesz csak!!!!ingatlan és ezer más adó....következmény meg belátható és most is zajlik már--ha nem is nagyon tudott és emlegetett!!!......jó hétvégét-magamnak meg egy mielőbbi 3600-as otp-t kivánok-fogy a benzinem...szia és pihenj!

#283184 JP Előzmény: #283125

Én is így gondoltam, hogy érted. De persze hát mindent én sem tudhatok, hogy ki mit csinál felső szinten, meg miért. Kósát spec nem tartom jó szónoki politikusnak, és szerintem őt inkább lecseszték mint huf short pozival boldogította magát. Szíjártó az meg kemény gyerek, mindig is az volt, so sem kímélte a balosokat. Engem egyáltalán nem lepett meg, hogy ilyesmit beszóltak. És, hogy a piac miként reagált rá, és miként viselkedett a beszólás előtt, hát nekem az a véleményem, hogy a piac is csak sok emberből áll össze, és minél több-ből, annál "hülyébb". Már itt is írtam, 250-ig is láttam a forintot, pedig már közben a gyengülésre készülődtem, és, hogy új kormánya lesz az országnak, azt meg szinte mindenki tudhatta, beleértve a piacot is. Utóbbi egyértelműbb volt, mint az előbbi. Az, hogy a piac éveken keresztül hullámzik egy le vagy föl irány felé, azt még nem nevezném "bolondokházának", de mikor egyik nap megőrülnek valamiért, aztán másik nap már tapossák egymást agyon menekülés közben, holott valójában valami olyan esemény fordít a meneten ami várható volt, hát azt nem tudom nem a bolondokházának nevezni. Annyit még hozzáfűznék, hogy az világosan látszik, hogy a kormány nem aszerint kötelezi el magát példáúl a devizahitelesek védelmére, hogy azokat semmi baj ne érje, hanem látni kell, hogy elkötelezett a maga elképzelései mentén, és annak a devizahiteles károsultjai nem lehet akadálya. Aki tud, segít magán, aki sajnos bukik, annak mentőövvel próbál segíteni. Én így látom.És, hogy mi sikerül ki az egészből, nem tudom....nem minden a szándék, még, ha nagyon fontos is. Az biztos, hogy a HUF-nak a régi nyakra-főre hitelfelvevő magatartást támogató politika lenne csak az egyetlen erőssége. Ezt nagyon be kellene látni. Sajnos, valóban sokan értek oda a lehetőséghez amikor már rég baj volt s már igen nagy kockázattal járó volt , de még mindig megengedhető volt, veszélyérzet meg sehol.

u.i. Milyen rafis perről kérdeztél a másik topikban?

#283125 fordgtshelby5000 Előzmény: #282260

Én a short vagy long pártságot ne így értettem.Meggyőzödésem, hogy a politikai elit gazsági tőkét is kovácsol poziciójábók kifolyóan-és mindezt nem olyan látványos "nokiás dobozos"megoldással teszi-hanem finoman-vagy inkább politikailag aluliskolázott módon.Mióta mer az őzgida az oroszlán mancsi között még az oroszlán csúnya hajkoronájára utalgatni?????Álljunk már meg egy kicsit-a Kasa -és szargyártó úrak beszólásai egy picit időzítettnek tünnek......milyen erős mozgások is voltak előtte teljesen értelmetlenül a hati és oti piacán??????Most meg beszól orbáncka az imf-nek...meg ez aduma-hogy egy kormány nem tudja a devizája erősségégt befolyásolni.......hát????????????????politikai és szakmai primitivség magasiskolája......és nép az istenáldotta nép....MEG ÉPPEN EZEK ÁLTAL LESZ NAGYON IS LESZARVA!!!!!....a sok devizahiteles egymás után fog bedölni---nem 30000hanem 150000 ingatlan lesz hirtelen a kiköltöztetési móratórium legvégén elárverezendő 2011-márciusban....ezek bejönnek a piacr...az ingatlan piacon azonnal egy 20-30%-os áresés lesz!!........no ez a gond-nem is kicsi gond szvsz.