Köszi, de most nem én küzdök vele, hanem Amatoregy.
Köszi, de most nem én küzdök vele, hanem Amatoregy.
nekem ezekkel a programokkal szokott csak sikerülni
nero /ritkán/
Ultraiso, /legjobb
Magiciso,
Alcohol 120% /jó
Amit betettem linket, ott keresd ki, minden ilyen okosságot leírnak.
Ahogy látom egy Harry Potteres.
De szerintem az eredeti van fent. Jó pár game viszont nem indul el, ha emuláló progit észlel /cdclone, daemon stb/ ez is ilyen, gondolom.
Ez egy újabb problem?
Az eredeti: nem lehetett másolatot készíteni a cd-ről.
Amit linkeltél: játék nem megy, mert a védelem emuláló progit észlel.
Az utlosó mentsvárad az lehet hogy fogsz egy Linuxos Live cd-t (cd-dvd ről induló) és az abban levő CD másoló progival szeded le ISO file-ba a vinyóra. Ilyenkor a windows-os másolásvédelem tuti, hogy elbukik. Volt már nekem is hogy csak így ment.
Ez egyfajta védelem ahogy nézem. Holnap megnézem mit tehetek
Le töröltem a kakaót. Felinstall újból, ez megy is.
de ezt irja ki:
http://kepfeltoltes.hu/view/100722/HP_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Se demon, se más...
"Nem filmet akar kiírni. Azoknál gond a régiókód. Ez egy egyszerű adat cd. Olvasási hiba lehet,"
.
jujjjj :), az az olvasási hiba (a régiókód az egész más) 99% h védelem (ami nem telepítéskor hanem futáskor jön elő illetve ha nem jön akkor a progi elreszeli magát) , amit lackok is mondott, ennek másolására való ha cd pl. a clonecd progi, de tőlem lehet rajta rugózni mással is és lehet h jó is (nemtom konkrétan miről van szó)....
.
jah és természetesen én úgy értelmeztem h ez csak egy biztonsági másolat lenne, ha az eredeti megsérülne :)
Nem filmet akar kiírni. Azoknál gond a régiókód. Ez egy egyszerű adat cd. Olvasási hiba lehet, ami telepítéskor nem jön elő. Lehet az a fájl nem is kell telepítésnél. Ezért kérdeztem, mi van akkor, ha csak kikopizza hdd-re.
Akár cd tisztítás is segíthet.
Még egy utolsó kérdés. Ez sima cd, nem dvd. Akkor is dvd másolóval fogjak hozzá?
Amatoregy,
.
lackok jól mondja az okot is meg a progit is az Anydvd lehet jó vagy az ugyanúgy slysoft cloneCD az tutira odab@sz...
amikor az image fájl készül (nero, alcohol). Telepítésnél no hiba...