Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: Esküvőre zenekar

#282828 Zabás Előzmény: #282826

nekem ezekkel a programokkal szokott csak sikerülni

nero /ritkán/

Ultraiso, /legjobb

Magiciso,

Alcohol 120% /jó

#282826 apafi Előzmény: #282822

Ahogy látom egy Harry Potteres.

De szerintem az eredeti van fent. Jó pár game viszont nem indul el, ha emuláló progit észlel /cdclone, daemon stb/ ez is ilyen, gondolom.

#282821 apafi Előzmény: #282790

Ez egy újabb problem?

Az eredeti: nem lehetett másolatot készíteni a cd-ről.

Amit linkeltél: játék nem megy, mert a védelem emuláló progit észlel.

#282813 lackok Előzmény: #282790

Az utlosó mentsvárad az lehet hogy fogsz egy Linuxos Live cd-t (cd-dvd ről induló) és az abban levő CD másoló progival szeded le ISO file-ba a vinyóra. Ilyenkor a windows-os másolásvédelem tuti, hogy elbukik. Volt már nekem is hogy csak így ment.

#282779 Spade Előzmény: #282776

"Nem filmet akar kiírni. Azoknál gond a régiókód. Ez egy egyszerű adat cd. Olvasási hiba lehet,"

.

jujjjj :), az az olvasási hiba (a régiókód az egész más) 99% h védelem (ami nem telepítéskor hanem futáskor jön elő illetve ha nem jön akkor a progi elreszeli magát) , amit lackok is mondott, ennek másolására való ha cd pl. a clonecd progi, de tőlem lehet rajta rugózni mással is és lehet h jó is (nemtom konkrétan miről van szó)....

.

jah és természetesen én úgy értelmeztem h ez csak egy biztonsági másolat lenne, ha az eredeti megsérülne :)

#282776 apafi Előzmény: #282485

Nem filmet akar kiírni. Azoknál gond a régiókód. Ez egy egyszerű adat cd. Olvasási hiba lehet, ami telepítéskor nem jön elő. Lehet az a fájl nem is kell telepítésnél. Ezért kérdeztem, mi van akkor, ha csak kikopizza hdd-re.

Akár cd tisztítás is segíthet.

#282750 Amatoregy Előzmény: #282706

Még egy utolsó kérdés. Ez sima cd, nem dvd. Akkor is dvd másolóval fogjak hozzá?

#282485 Spade Előzmény: #282359

Amatoregy,

.

lackok jól mondja az okot is meg a progit is az Anydvd lehet jó vagy az ugyanúgy slysoft cloneCD az tutira odab@sz...

#282420 apafi Előzmény: #282413

Pontosítás: mikor ki akarod írni a cd-t hdd-re akkor jönnek az olvasási hibák. Ha telepítesz a cd-ről akkor no hiba.

Mi van akkor, ha csak kikopizod a cd-t?