technikád szerint a felét eladom záróban, OTP-nek!
BUx short tartva 570-en bővítve
technikád szerint a felét eladom záróban, OTP-nek!
BUx short tartva 570-en bővítve
már bennt álltam hogy veszek longot a shortok mellé..és a longoktól gyorsan meg is szabadulnék kis profittal de inkább nem....nem veszek semmit... innen visszaesést várok odakinnt... nem mehetnek az egekig ők sem.
én mi van ha csak most értek fel a B pontra...én most jön innen a C pont ?
kt tágult ki, hatit adom, promptot veszem:)
Kb most vették ki a dugót...kt is 400 körül.
:-D Egyszer egy nagy technicista azt írta, hogy "Ha bull, legyen bull". Én csak követem...
:) no mivan szamurájok gyöngye:)
Majd csak holnap :D
Vajon melyik pillanatban szállunk el?
szerintem meg bezúgás lehet a végére ezért is van nálunk minden egyhelyben.
már megúnták az itthon befektető befektetési alapok is hogy folyton hülyének nézik őket..most nem rohanunk USA után
szerintem nem veszélyesebb :-P
a motorosok igen jó arányban szoktál eltalálni, hogy egy kanyar közben merre kell bedőlni.... mi itt a tőzsdén nem :-)
Na én lezártam a shortokat. Germánok majdnem 2%, hambi futik majdnem 1,5% pluszban, mi meg itt bohóckodunk. Ez több mint gyanús. Ha egyszer valaki kiveszi a dugót lesz itt olyan short squeeze, hogy öröm lesz nézni.
Ha kis extremitasban gondolkodom, akkor ma mar semmi, holnap gap up, aztan zutty. :)
Életem legnagyobb esését murván mutattam be, azóta csak nagyon kényszerből megyek földúton
Azt mostanában csak terepen,beöltözve,a homok kisebbet üt mint a 40 tonnás kamion :D
Jah,Dow csak egyhelyben tögyörög,csak mi emelkedünk egész héten...