pont ez a baj... olvassa és olvasási hibakat ir ki az image fájl készítése közben...
pont ez a baj... olvassa és olvasási hibakat ir ki az image fájl készítése közben...
Én is jobban szeretem a vinyón vannak a játékok, nem pedig a lemezeket kell ki be rakosgatni, és ezzel a módszerrel az eredeti játékok vannak fent a gépen, úgy, hogy onlineben is lehet játszani.
Nálam is a kedvencek között :)
Daemon is sokat segít néha.
A másolási gondot nem értem, még soha nem találkoztam ilyenbe filmeket kivéve.
Játszani is lehet, ha image-ba teszed fel a gépre, csak kell egy kis trükk, ami itt található:
"Folyamatosan olvasási hibákat dobál fel. Viszont feltelepíteni fellehet"
Ez mit jelent pontosan?
Másolni játék cd-ket lehet. Sima adat cd-k. Egy optikai meghajtó esetén bármely progi hdd-re írja image-ben. Játszani már más tészta.
Manapság az audio ck-ken is van másolásvédelem. Fel kell tenni az AnyDVD nevű programot, és megpróbálni úgy lemásolni...ez közben realtime feloldja a másolásvédelmet.
Nem akartam konkrétan leírni. Feliratozott, gyári játék cd.
És ne mondjátok, hogy vegyem meg, mert a fórumon akkor nem lenne kereskedés ha figyelembe veszem a gyerek igényeit.
Jó reggelt Amatoregy kolléga,
Ez zenei cédé?
Mert ha igen, Windows Media Player-rel is át tudod húzni.
nem vagyok szűz a témában.. :DDDDd
Viszont ezzel egyszerűen nem boldogulok. se képfájl, se szimuláció nem segit. Folyamatosan olvasási hibákat dobál fel. Viszont feltelepíteni fellehet, más dolgokat meg simán tudok írni.
A végén bedühödök és lerántom valahonnan image fájlként, csak ez egyszerűbb lett volna.
Rá ment az éjszakám....
szedsz le az origo/szoftverbázisról egy akármilyen programot
pl: infrarecorder?
DVD Shrink v DVD Decrypter
Én ezekkel szoktam virágbolti verziókat készíteni.:-))
Tudnak magyarul is.
nem igaz, hogy egy eredeti cd másolása ekkora gondot okoz itt. Nem audio...
az is valami :D
passzolnám, nem vagyok egy média guru
a gyerek megöl. reggelre találjatok ki valamit....