háát nincs mit tenni, első fedezeti short
háát nincs mit tenni, első fedezeti short
egyenlőre nem úgy néz ki USA, hogy nagyon nyitni kellene a longot....
Jogos,duplázás benne van,ha annyi lesz akkor én is elkezdem vásárolni.....no nem a papírt hanem csak a nyugtatóit! :D
már beszéltem vele..aztmondja nem tud ma semmit csinálni..ezt én sem értem hmm..
mindegy várok holnapig..lehet jobb is igy :-)
lehet otp 3100lesz rg 72k körül :D jól kereskedhetőek legyünk:D
Az tuti,de Otinak is elég kritikus az 5400....vagy Rg -vel húznák fölé? :D
Szerintem, ha felhívod a brokit, akkor az tud kötni neked. Nálam is volt úgy, hogy a minusz miatt még likvidálni sem tudtam magam, de a broki megcsinálta.
sztm túlhúznak repülne pár stop...
Túl egyszerű lenne még 1x nekimenni hatiban 23300 nak mert fejvállra,illetve dupla jobb vállra spekiznek csomóan,így vagy túlhúzzák vagy el sem megy odáig :D
kt viszont 270... buxban egyelőre duplacsúcs szerű a történet... mol fos
Oti nem bír 5080 al,Molly hullagyenge,bux ellenállás alatt...Rg egy mutyi,jó véleménnyel vagyok a piacról :D
És micsoda véletlen hogy csak a nagy gyogyós bírt rést tölteni....
másik számlán is lezárva hati long, Visszacsorgásban kicsi a forgalom.
köszi...
ez a questoros számla idegesít most...ott a sok szabad pénz a számlámon, de nem engedi felhasználni, mert a tegnapi elszámolt pénzem, mivel ma emelkedtünk veszteség keletkezet...és mivel lezártam sok shotot fel kéen tölteni a számlámat...vagy befizetek, de most nem tudok bemenni az irodába, vagy átrakom a szabad pénzből..azt meg nem engedi, mert minusz az elszámolt mai eredmény..még..holnap már jóváírja..áhh...
most aztán fel.fel fel :D nehogy 500 alá menjünk, vagy lefele :DD
Igazad van, én is így gondolkozom
A bővítés is ilyen valójában, mert lehet, pont ott fordul, és a bővítés visz pénzt, és nem hoz. De meg kell próbálni, egy vállalkozó nem is tehet mást, az egész élete erről szól.
Grat a nyereséghez:)
23300körül szívesen elkezdenék egy short építést :)) longot kiszórtam, mert prompton sok lesz a mókából, elég annyi. Hatiban maradok 0 poziban.
mindegy...ha nem hagytam volna meg a nagyobb nyerő reményében lehet éppen lemaradtam volna a nagy nyerőről..
igy is 8 % hasznot hozott.
Most meg nem tudok ma már semmit nyitni , a questoros számla hátránya hogy a lezáráskor, ha papíron veszteség keletkezik azt most nem tudom kiegyenlíteni csak holnap...áhh bonyolult...túl van bonyolítva az elszámolási rendszerük... ha mindet lezárom akkor semmi gond...
bróker is mondta hogy majd holnapra irják jóvá a nyerseéget addig is minusz a vége, mert a tegnapi -mai közti különbség minuszos ugyebár...
remélem holnap reggelig nem verik be..mert akkor megkukulok :D