semmi őrület nincs benne... hétfőt keményen megvették itthon, azt látni kellett...
semmi őrület nincs benne... hétfőt keményen megvették itthon, azt látni kellett...
igen látom. sajnálom a reggeli lefelekört. olyan szép volt. most meg úgy megindult, nem bírtam követni sem..tartom a shortot nem is nyitottam újat sem.:-(
inkább megint bezárom a boltot:-)
zártam mindent szinte...igy is szép haszon...
de mi a fenének nem bírtunk lennt maaradni..örület
ismét hati buliban.
tehetne még egy kört lefelé, ahogy délelőtt tette...már csak azért is, hogy olcsóbban vehessenek a hambisok. én meg zárnék, mert megint elbaltáztam a kisnyerőt.:-((
ha lemegy 200 ig, én viszek mindent tovább...
ma nem lesznek makro adatok, kíváncsi leszek hogy ilyenkor merre megy USA...gyanítom hogy alapból felfelé.
hati longom még nem kaptam vissza, pedig bentálltam, piaci vételt pedig elcsesztem :))
450feletti long kiszálló jó volt, de short nyitást kár volt visszavonni... nem akartam forgolódni :) no mindegy, nem vagyunk mohóak. Kivárok, 200közelében long próba
talán idővel..ha valakinek sok rutinja van, akkor jobban megérzi
mondjuk az látszik hogy jobban megérzem a történéseket, mint mikor lekezdtem a tőzsdét...még kell 4 év, és még egy szinttel feljebb lépek :-))
igen, de felkellene mérni a képességeidet, hogy nem rendelkezel ezzel az opcióval... :)
és? tegyék amit akarnak, mindig a piacnak van igaza...
egész múlt héthez is lehetne hasonlítani : egész múlt héten mentünk felfele..erőszakolták felfelé....hogy aztán utolsó nap 23000 ről bezúgjon 22600 -ra.
ez a jóslás azért kicsit erős... :) megint olyan nap van :D
Egon nincs...mi lesz igy velünk :DD
no ez a BUX megint nagyon bika...csak nehogy elfusson ez a bika valami rossz hírre
én még tartom..
zárok 3 k shortot oszt jólvan.
Ma is egyébként tipikusan olyan nap van hogy egész nap erőszakolják szépen felfelé...majd holnap esünk egy akkorát hogy a mai emelkedésnél kétszer nagyobb...
:))) igen, szereti a kihívásokat :))
én a mai beírást olvastam onnan, dátumot nem néztem.:-(...mindegy, hagyjuk, szerintem a kánikula megárt nekem..inkább kávézok egy kicsit. éjszaka sokat voltam fent..
Attól még megírhatta előre az elemzéseket két hétre nem?
:DDD
olvastad egon bejegyzését július végéig szabin van :) de sztm ez is be lett írva.
szerk: megállt az élet