azért nehéz elkapni...:)
azért nehéz elkapni...:)
előbb írtam :) még maradt kb 20pont a bux résből.
Érdemes ragaszkodni az 1000 pontokhoz? Gondolok itt arra, hogy 2x650-700 pont az több, mint 1x1000. Csak kérdem.
sztm benne lehet, mert az igen mókás lenne shortolók számára... Köv két hétben meglátjuk :) Egyelőre hati elég szenvedős.
szerintem ne várjál vele. 1/3-ra tegyél stoppot. Méghozzá azokra tenném, amik leglentebbről vannak.
A múltkor is elolvadt a nyerőd emiatt...
Hatinál mi lehet, ami megfogja az emelkedést? A tegnapelőtti rést félig már betöltöttük. Ilyenkor mi számít ellenállásnak? A rés alja, teteje, vagy a kettő közti senki földje?
én azért még várok a shortjaim zárásával...még bőven van a nyerőből...SP is visszaeshet innen...
akkor jöhet a 23.697-es short bővítés. A 22.497-es nem érte el az 1000 pontot esésben, így nem zártam.
sima bux ellenállásnál van, az emelkedő trendcsatorna tetjénél. 22500as bux felett az emelkedőből is kitörés.
tévedtem. de az itt off. Vettem hatit nyitóban és azóta bővítettem egyszer.
Szerintetek honnan fordul az SP ?
ez lett volna a B pont az előbb ? és most innen megyünk le ?
Herceg - te mondtad tegnap hogy szerinted a SP is az 5. szerkezetű Eliott hullám szerint mozog...
és ma az A pont után most jöhet a B
:(
Igen ott volt 1060 körül, futi most 1077, még van esély egy up-ra, hacsak be nem verik jobban 9-ig...
Lehet meg lesz a rés betöltése ma ...
Amit én figyelek, hogy az SNP tegnap 1060-on volt mikor mi zártunk, így magas nyitóra számítok, /shortból/ :(
Ricsi módszerével megpróbálom elfogadható szinten zárni a felét, csak 1 gondom van; hogy most el kell mennem és kb. 14-ig nem is leszek :(
250-re beálltam fele pakkot visszavenni.
nézd meg tegnappal együtt szvsz, futikat verték be szépen...
Felfelé nem nagyon mostanság,200kt már ajándék,hétfőre virradóan esésben öccász volt hogy szakadt volna meg...23e feletti buxban nem nagyon hiszek,usa nagyon halvány mostanság.
kt nem túlságosan bőséges szvsz
De shortba sem kellett volna :(
Kíváncsi leszek mai attrakcióra mert végét meghúzták,de némi akadálypálya azért akad felfelé...