Köszi, ez jól esett.
Komolyan.
ez így van. Én leírtam (talán dax topikban) egy instrumentumban a tőke max 10 %-a van. Ha certi és kiütés közeli akkor a tőke max 5 %-a megy bele.
Tavaly volt olyan, hogy kimentem pis...-ni és mire visszajöttem likvidáltak néhány kontit. Természetesen az ár csak 20 percig tartózkodott ott, utána nyerő lett volna..
Bár nem hiszem, hogy az én véleményem itt számít...
először nyitóban, aztán ahogy alakul. nekem sincs sok, short negyede... de long nyerő igazán hazárd, nem kockáztatunk :))))
Nyitóba, vagy kicsi visszatesztbe? Már bocsi, de 22040-en bele vettem, de sajna csak 5 db-ot kaptam:( a többi nem teljesült:(
holnap hati long bővítés.
450-500körül sztm, hogy legyen sziget... kt kicsi
detto...
vagy 120, ott már majdnem elsírtam magam, 7400-en eldobtam összes otp-t, már 2 napja semmi ellenpozim nem volt.
csak szólok, most 5400-en tettem ugyanezt, hátha van összefüggés
26150 volt asszem a teteje.... :-))
shortolhattam volna 25998 tól, csak az meg ki lett stoppolva..affene...
viszont egy jó irány nagy tőkével 1 nap alatt meghozza ezt. kinek mekkora a küszöb
játékpénzzel nem nagyon érdekli az embert, ha veszít, tol be helyette másikat. nekem nem menne, okosan tudom csak csinálni - mégis majdnem elszálltam
Nem értem, de biztosan jó hír Neked :-)
Isten hozott a fekete hollók közé! :-)
na ja, nagyon sokat segítettetek, rettenetesen kemény volt
nem rossz, de 26k izzadós volt :)
és annyira nem rossz, hogy meg vagyok győződve róla, sokkal nagyobb biztonság és kevesebb idegeskedés, gép előtt térdeléssel majdnem ugyanaz lesz a végeredményed, mint aki 4x jobban kifeszíti a számláját...
Résbetöltés reload :D Ilyen usára itt meglesz itt a rakéta,csodabux megen mindent előre tud...
Agyturkász longomból ki lettem mozdítva :(
No de jöjjön a jó hír,megen lehet gyúrni magas shortátlagra :D