Én meg ott nyitnék új shortokat szerintem. Ha lenne rá még fedezetem. :(
Én meg ott nyitnék új shortokat szerintem. Ha lenne rá még fedezetem. :(
addig Én is:))
biztos ?...te tudod, sok szerencsét hozzá.
én viszem át holnapra a shorotkat....22400.22600 ig biztos hogy tartom.
szerintem még azt sem érdemes..engem összezavart.
én megszabadultam most hatitól. ez acsapkodás idegesít. persze nem annyit kerestem, mint akartam..én hülye.
hati shortok zráva, kis long
Azért tartják az OTP -t, mert nem bírt még a tegnapi alá menni, folyton fevitték pluszba
lassan indul a vigyük-ne_vigyük játék...
szerk: ricsit beadták szépen...
Eu-ban csak mi vagyunk plusszban :D
Oti,hati törte a csökkenőt...
Bal felső sarokból jobb alsóba tart szinte az összes blue kisebb nagyobb kilengésekkel :D
ó hát ezzel szép pénzt lehetne keresni..mi meg mozgunk szűk 50 pontos sávban? a fene egye emg.
Hatiban van egy felső résünk 22300-22600 között ezt nem bírjuk betölteni,és alul 21750-t is megvették,így 750és 300 között van játéktér,ha ebből kimegy akkor arra rá lehet mozdulni rövidre vagy hosszúra,erőtől vagy elgyengüléstől függően :D
Most 300 pontos stoppal akármerre lehet kis kockázattal pozit felvenni,bár óráson szépen lefelé araszolunk...
a felső rész lenne 650-től lefelé?
na, ezt egybe is írhattam volna. akkor most még kérdezek: mire gondolsz az ötszázas sávra? hogy érted?
Így van,ezt is látni kell,200 és 50 napos magasságában megy a küzdelem....felső rést nem tudunk tölteni,alul pedig megveszik mostanság,úgy néz ki találtunk egy ötszázas sávot.
de azért egyre mélyebb aljakat és alacsonyabb tetőket csinál. Így DT-n
De én most nem piszkálom ezt a hisztis k..., shortjaimat lezártam így minden OK!
Egészen trükkösen és ész nélkül cibálják újra és újra fel ez a csodabuxit...hogy aztán visszaborítsák.
köszi, de most már inkább sok pénzt kívánjál:-))
én még nem zártam, a mostani lefele körben zárok.