Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: Esküvőre zenekar

#281556 Wall street Előzmény: #281551

Nagyon barátságosak én ismerem Őket személyesen is a testvérem például együtt játszott velük régebben lakodalmakban. Nagyon sok helyen szoktak fellépni szeretik őket nagyon :)

Re: nincs cím

#281550 Zabás Előzmény: #281547

nem én sosem voltam drukker, Vasas meccsen voltam egyedül!

Én őt nem a pályáról ismerem!

#281543 Sumér harcos Előzmény: #281526

hallottam hirét már eme emberkének...meg a csapatának...

életemben egyszer voltam Fradi meccsen Üllőin UTE ellen..többet sem megyek(véletlenül bekap az ember vmi sérülést,amit cipelhet egy életen át,ha ad az sem jobb)...én naiv vidéki,kész túlélő túra volt:)jöttek-mentek a verekedők,meg a lovas rendörök:)már azt hittem Bangladesbe csöppentem,mondtam bedankt,und tschüß:)

#281542 Fornit Előzmény: #281509

Spatzen jodler sextett és tóth sanyika a jódlikirály:

:-D

(másnap válás???)

#281536 Zabás Előzmény: #281526

megértelek, de nem ezekből a felvételekből kell megítélni valakit! Én sokat buliztam vele a High.Life-ben meg a speedben, soha nem kötözködött poénból, soha nem vert meg senkit szórakozásból, rendes volt.

Az az irónia az egészben, hogy ismertem az Újpest egyik vezérszurkolóját aki szintén meghalt már jó pár éve talán 8-9 éve a felesége ölette meg ő is jó fej volt a haverokkal, de a családjával nagyon gennyül bánt, nem véletlenül lett az a sorsa ami lett, őt is Ferinnek hívták.

Feri temetésén anno sok fradista is eljött, mert a háttérben tisztelik egymást, szerintem Hypós temetésén is lesz pár lila!

#281529 Alex74 Előzmény: #281522

bulis. bódi guszti bulis? nem

én azt gondolom, hogy egy zenekar akkor jó, ha a repertoárja széles, eljátszik mindent. szintiboy is eljátszik mindent, mégsem hívnám el.

azt mondják ez egy elég emlékezetese nap, szeretnénk ha mindenki jól érezné magát. uhrin benedeket el tudnám hívni, de nem fogom.

amúgy szerintem meg csak kötekszel :o)))

#281526 fordgtshelby5000 Előzmény: #279799

hát-bocsi-hogy ezt írom-nem akarok senkit sem megbántani------de ez a fajta "szellemiség"....amivel ezen emberkék jellemezhetők......hát nem érik el az asztrális világ szelllemi színvonalát........----megdöbbentő-hogy -EMBER---NEK KELL ŐKET NEVEZNI !