hát te tudod, én lecsorgásra nagyobb esélyt látok.... mondjuk nullára...
hát te tudod, én lecsorgásra nagyobb esélyt látok.... mondjuk nullára...
én akkorát szívtam múlt héten. beragadtam longba, és buktam egy nagyot. most próbálom visszaszedni..én 400onszeretném zárni a mai délelőttöt.
másik topicban is asszem valaki írta hogy azt vissza fogja tesztelni még..lehet, hogy te voltál.:-d
Azon is töröm a fejem, de valamiért vonz a rés /túl nagy nekem/.
Erre való a fórum,természetesen a jutalék kocka sör ne maradjon el :D
Az egyik gusztustalan dolog ahogy a futikat buzerálják,a másik pedig ahogy reagálunk rájuk...
Most kicsit otizok, de nem sokáig...
Ma várható adatok
CH 08:15 Külkereskedelmi egyenleg, június, előző: 0,82 milliárd CHF
GB 10:30 Nagybankok által jóváhagyott jelzáloghiteligénylések, június, előző: 51 ezer db, várt: 52 ezer db
GB 10:30 A brit államháztartás hiánya, június, előző: 16,0 milliárd GBP, várt: 13,0 milliárd GBP
GB 10:30 M4 pénzmennyiség (év/év), június, előző: 2,8%, várt: 2,9%
GB 11:00 CBI Üzleti hangulatindex, július, előző: 24 pont, várt: 22 pont
US 14:30 Megkezdett házépítések (hó/hó), június, előző: 593 ezer db, várt: 580 ezer db
US 14:30 Kiadott építési engedélyek, június, előző: 574 ezer db, várt: 570 ezer db
US 16:00 A Fedtől Tarullo, a pénzügyminisztériumtól Brainard, a tőzsdei felügyelettől (SEC) Casey tartanak beszédet Washingtonban a szenátus bankbizottsága előtt.
US 16:30 A Fedtől Roseman tart beszédet
tőled bármit :)) követhetetlen egy szar ez...
Hát-ja és sajnos telepátiával ez a rohadt dög meg nem működik. Remélem bóknak veszi a dicséretemet :P
Csak arra vár a piac, hogy belépjek valamilyen irányban és ő ellenem fordulhasson! :)
HA nem lett volna reggel ekkora UP most longolhatnékom lenne, de így????? :(((
ezért nem zártam még a shortokat.. :S pedig valag nyerőt hagytam már a piacban, bár nem voltam gépnél, mikor zárhattam volna...
Üdv Mindenkinek! Hogy Ti milyen rendesek vagytok! Elmegyek négy napra külföldre a barátom esküvőjére, és mire visszajövök komoly nyerőbe rántjátok a shortom?
Igen csak a KT-el játszanak semmi értelmes beszálló nincs miatta :(
USA hírek/makrók/-ra adni kéne + hazai belpolitikai helyzet + a külpolitikai viszonyaink miatt is adni kéne, de a chart szerint meg venni, legalábbis lassan zárogatni a shortokat, de ezen a piacon legtöbbször az ellenkezőjét kell csinálni a legértelmesebb gondolatnak is.
Ráadásul a hati a a KT iatt kereskedhetetlen akkor már inkább prompt most.
Jah,elég necces,tegnap viszont látszott hogy nem igazán akarnak adni bennünket,csak kt-t nyomorgatták,megen idióta módon tartják a piacot...
Tegnap este nem is kicsit lekötötték, ma reggel több, mint 1% up! mire? mi értelme van ennek???
Merjen így beszállni az ember? Ez egy daráló, Tatárbifszteket csinál belőlünk :D:D