Remélem nem hagy fel az írással! Ha olvasod Attila: Küldj köremailt, akinek kéri. Isszuk szavaid, csak írj! :-) Nem hiába dobtunk Neked és magunknak össze annyi lóvét, bízunk benned! A szarháziakkal meg ne törődj, csak elveszik az energiáid! Köszi.
Remélem nem hagy fel az írással! Ha olvasod Attila: Küldj köremailt, akinek kéri. Isszuk szavaid, csak írj! :-) Nem hiába dobtunk Neked és magunknak össze annyi lóvét, bízunk benned! A szarháziakkal meg ne törődj, csak elveszik az energiáid! Köszi.
no nyer vagy nem nyer...egyébként úgy hallottam,hogy ő csak egy megbízási szerződést kapott a concorde-tól....nem az ő alapja....sok itt a félreduma...persze messziről jött ember......ja és szép pénzt keres ,mert a nevét adta-ez tény!
Úgy tűnik addig volt jó, amíg csak magának spekulált. :)
Az egy dolog. Olyan mint a certi forgalom nincs benne de attól még az árfolyama annyi amennyi...:)
Úgy értettem, hogy a Bét-en nem forgott 100e alatt.
Szép kis könyve van mondhatom, kevesen fogunk tudni ebből venni :(
http://kepfeltoltes.hu/view/100720/0_2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
valóban: NYILASI2015
mínuszban még nem volt.
http://client.bet.hu/magyar_egyeb/dinportl/companyprofile?security=6328
folyamatosan +3%-ról indult és emelkedő kötések vannak rá. Teljesen függetlenül a hozamától.
Simán megérné, aztán meg ha -1,8%ban lesz visszavenni -10% on :))
Olvasgattam a jegyzéséről, évi 1%os szlavezetési díj a concorde-nál ahol jegyezni lehetett, hát nem is tudom, így ha vki 2015ig tartja -5%ról indul elvileg.
Mi a tickere? Mert én a Petiben nem találom!
Hol kel keresni, certik közt?
én is eladnám, ami +1,8% valós értékkel rendelkezik, és kapok érte 10-et....
be van már vezetve, és egyesek őrületesen sokat fizetnek érte: 110.000ért (+10%ért) volt az utolsó kötés rá....
"A Budapesti Értéktőzsde Zrt. ezúton értesíti az érdeklődőket, hogy a Concorde Alapkezelő Zrt. 2010. június 23-án kérelmezte a Nyilasi 2015 Spekulatív Származtatott Befektetési Alap befektetési jegyeinek bevezetését a Budapesti Értéktőzsdére."
Mikor dönt a BÉT arról, hogy bevezeti-e?
indulás óta Hozam (HUF) 1.8%