Ne félj van lézertompitóm......csúcs minőség.....a rendőr nem tud bemérni-eddig nem sikerült.
Ne félj van lézertompitóm......csúcs minőség.....a rendőr nem tud bemérni-eddig nem sikerült.
szép osztást kap...
Tényleg nem vészes. Vezess óvatosan.
Nem tartom a jelenlegi politikát short pártinak...ezekét legalábbis nem. Jobban tartanak ezek a nép morajától mint az előbbiek, ezért , ha lehet inkább fordítanának a helyzeten, ami nem egy intés csupán, hogy fordulhasson az irány.
Bizonyosra veszem, hogy az eurhuf 300 fölé ugrik, vagy kúszik, mindegy hogyan teszi. A tőkeáramlás továbbra sem érinti úgy a tőkepiacainkat , hogy változást várhassunk, ez forintra, részvényekre egyaránt érvényes. Kell még pár félévnyi időcske a dologhoz, mire a külföldi tőke is lenyugszik, és az átváltási arány is spekulatívvá , kecsegtetővé válljon. (Egy időben, mi tőzsdések annak örültünk, ha egy kicsit gyengül a huf , 4-5-6 éve, mert legalább a külföldi spekának olcsúlt a jó magyar részvény, de ez a féle öröm sem tart sokáig, el is múlt rendesen) A részvénypiacunk meg nyomott lesz továbbra is, rengeteg veszteséges pozi átköttetik adózási trükközéshez, aminek kell még legalább két-három félévnyi idő , mire az az adóelkerülős jövedelmezőség is kimúljon.De addig amíg jó biznisz ,nyomottságot érzek. A hullámlovasok azért biztos elélveznek párszor, és ez így van, lesz jól.
200 felett már eszeget...a rendőrség jól tejelő gyorshajtókat, a kórházak donorokat mindig szívesen várnak....
egyébként nevetséges a fogyasztása----130 alattmég 10 liter sincs....200 felett már eszeget...de nem veszélyes.....szerinted megint mehetnénk 317 környékére????kérdés hogy a politika long vagy short párti.....??????????
Azt azért már én sem merném csak úgy ni végignézni, mivel arra a szökőárra én is várakozással volnék.
Szerintem a következő nyerődből benzinkutat vegyél, tudod, a kicsikédnek :-)
usa beeshetne,mert utána már a 292 nem fogja meg...és mehet 303-305---környékére.....onnan 1000-1500k swap ......édes élet......elvégre sok benzin kell az én kicsikémbe.
ma zártam 200k-t...szép nyerővel...remélem húz vissza felfelé...usa beesne...de szép is lenne+++
Ma azé 284 alá is benézett! Megy ez még lejjebb is a hét végére 280-alá.
Az azért szép!) De meglátod, minden csoda három napig tart. Ez is lecseng hamarost.
Na, hogy a kormány bejelentette tartja magát a 3.8%-os hiánycélhoz, most kéne a forintnak gyengülnie, hisz ez a gyenge alkupozició ténye is lehet. Erre föl meg erősödik a HUF. A piac százszor hülyébb mint gondoltam volna. Még, hogy megnyugszanak egy ilyen hírre.Hihetetlen.
Jelentem: nem shortolom, 90% HUF -ban néztem végig ezt a pár napos showt
swap????
Chf a bátraké. A forint meg szereti a híreket túlreagálni,főleg mostanában.Azért jöhetne még egy fidesz bejelentés és letudná ma a 300-at aztán lehetne shortolni egy pár napig.
A 86-os célár nem lett meg,de 87-nél zártam volna,ha élesben nyitok. Azért az majdnem 200pont. Így továbbra is jól vizsgázott a rendszerem. Csak hát demóban léptem meg,így nagyon nem érdekel,ha felmegy.Ráadásul plusz a rollover. Ma minden pozit jó helyen nyitottam,csak rossz helyen zártam. :((