Szerintem is túl lesz lihegve. Ez a piac: utólag rájön, hogy tévedett.
Szerintem is túl lesz lihegve. Ez a piac: utólag rájön, hogy tévedett.
Vita köztünk van, hogy milyen fiúkra értetted lentebb. Ha a kormányos fiúkra, akkor mondom azt, hogy badarság., mert ugyanúgy könnyen rá is cseszhettek volna, ha van megegyezés amit legalább a forint piac kedvezőbben fogadna a jelenleginél, mint a tőzsde az usa zárást. De ha tévednék , akkor természetesen elnézést kérek, és értelmetlen a vita.
Most valami vita van hogy felhúzzák ? Igen ,egy darabig. Én ma nem vennék.
Annyira azért nem, mert USA is esett egy rendeset pénteken, és a futik nem nagyon dolgozzák le. Általában is eshetnénk, ez csak most felerősíti. Ezért várok brutál nyitót. Én 21, és 20K-n zárnám a shortjaimat.
Meglepetés semmi, csak annyi , hogy a fiúk okosak voltak, a piac meg pancser, a lentebbi hsz-ed szerint... kivétel egyes merész spekák akik mertek pénteken adni
Tartották eddig a szavukat, hatását lehetett tudni. Mi itt a meglepetés ?
Én is erre számítok, ezért az első óra csak figyelés lesz, ha pénteken shortoltam volna most a felét tuti zárnám nyitóban.
Olvasd el újra, én nem azt gondolom, hogy ma, a pénteki záróhoz képest feljebb leszünk. De mondjuk hati kinyit 20K-n, és visszamegy 21K-ra. Ezek fiktív számok, csak hogy megértsd. És aki ráad 20K-n, estére nem lesz jó kedve...
És , ha megegyeztek volna mégis, mert pár tized %-ot engedtek volna a vendégek, akkor a fiúk most szopnának, vagy longban ülnének ?
Meg ne lepődj, hogy lesz egy alacsony nyitás, és utána felhúzzák. Csak szólok, mert látom, egyből shortolni akarod.
A Forintot nézzétek !!
úgy látom hogy 280 ről pillanat alatt feugrott 289,5 -re !!!
aztaaaa !!
Short lesz itt ezerrel.
forint esik, zuhan
IMF delegáció...
megint minden hírcsatorna velünk foglalkozik...és ráadásul ők is eladást mondnanak....tyű mi lesz itt..
én bővítek.
Short lesz itt ezerrel.
forint esik, zuhan
IMF delegáció...
megint minden hírcsatorna velünk foglalkozik...és ráadásul ők is eladást mondnanak....tyű mi lesz itt..
én bővítek.
egy dolgot kevertek. anglia gbp, szlovákia eur. Nálunk is van huf-ban tök ingyenes számlavezetés. De más a kondi, ha nem hazai devizában ügyködtök...